Op de nieuwjaarsreceptie van CD&V Kasterlee kondigde voorzitter Guy Van Ballaer aan dat 13 van de huidige mandatarissen van gemeente en OCMW zich opnieuw kandidaat stellen in oktober. Ook 8 nieuwe kandidaten hebben inmiddels toegezegd en voor de 4 laatste plaatsen zijn de gesprekken lopende. De namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Voorzitter Guy Van Ballaer : 'Gastspreker Paul Van den Bosch kon alle aanwezigen boeien met zijn toespraak over sport en gezonde levensstijl. Deze topsportcoach en inwoner van Lichtaart werkt voor minister Crevits aan een plan voor meer beweging op onze scholen.

Burgemeester Ward Kennes lichtte toe wat de slogan 'De weg vooruit' voor Kasterlee betekent. "De aanleg van een centrale parking voor sportcentrum Meulestraat, de verdere uitwerking van Masterplan Tielen, de sloop van de oude Delhaize en het parochiecentrum en fase 1 Anjerlaan van masterplan Bloemenwijk staan in 2018 op onze gemeentelijke prioriteitenlijst' verklaarde de burgemeester. Alle deelnemers werden door CD&V getrakteerd op een breugelbuffet.'