Alle nieuwjaarszangers zijn op de laatste dag van het jaar welkom bij de Chiro Achter-Olen bij hun standje warme choco aan jeugdhuis Kapao in de Stationstraat
 
Hoofdleider chiro Mario Gios : 'Belangrijk detail, wij delen tijdens de chirozondagen ook wereldwinkelsapjes uit en hebben hiervoor een goede overeenkomst met de wereldwinkel gesloten. Wij vinden eerlijke handel en samenwerking tussen de verschillende verenigingen in Olen zeer belangrijk. Daarom zal de chocomelk eveneens van de wereldwinkel afkomstig zijn en zal ons standje worden opgesteld ter hoogte van jeugdhuis Kapao op de Stationstraat in Olen. Enkele leiders zijn eveneens leden van het bestuur van Kapao.
 
Door deze samenwerking is er in Achter-Olen een enorm goede verstandhouding gegroeid tussen de verschillende verenigingen en kunnen we steeds rekenen op wederzijds respect en hulp. Zo hielp de leiding tijdens het tappen op 'terras kapao' en dienden zij bijvoorbeeld op tijdens Food & Senses dat onlangs door de KWB werd georganiseerd. Kapao levert op hun beurt dan weer elke keer wanneer de chiro een fuif organiseert goede materiele ondersteuning.

Start de laatste dag van het jaar met een (h)eerlijke warme chocolademelk. Rep je tijdens nieuwjaarkezoete naar jeugdhuis Kapao en zing jezelf een lekkere chocolademelk bij elkaar.
De knappe leiding van Chiro Achter Olen staat net als alle andere jaren weer klaar om al dit jong zangertjesgeweld met open armen (en een pollepel) te ontvangen', aldus Mario Gios.