Oefenen met de stemcomputer

De opstelling van de demoverkiezingstoestellen op de locaties gemeentehuis, Huis Driane en bibliotheek wordt met enkele dagen uitgesteld wegens een fout in de software op de USB-sticks die dienen om het systeem op te starten.

 Lees meer

Met Belgerinkel naar de Winkel start op 26 april

Doe van zaterdag 26 april tot zaterdag 31 mei met de fiets of te voet boodschappen bij een handelaar in onze gemeente en maak elke dag kans op mooie prijzen!

Lees meer

Twee jobstudenten voor groendienst gezocht

Het gemeentebestuur van Herenthout zoekt twee jobstudenten voor de groendienst.

Lees meer

Sportsnack in Herenthout

Op woensdagnamiddag biedt de gemeentelijke sportdienst de Sportsnack aan. Tijdens deze namiddag kan je vrijblijvend sporten aan een democratische prijs, onder begeleiding van een sportmonitor.

Lees meer

VOC Neteland stelt zich voor op de Open MINA-raad

Op dinsdag 29 april vertelt het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde dieren over hoe hun werking er zal uitzien op hun nieuwe locatie. Iedereen is van harte welkom om 20.00 uur in de gemeentelijke feestzaal om de Open MINA-raad bij te wonen.

Lees meer

Sluitingsdag De Kinderclub & Loket Kids & co

De Kinderclub en Loket Kids & co zijn de ganse dag gesloten op vrijdag 6 juni.

Lees meer

WIFI in gans de bibliotheek

In het leeslokaal aan Zwanenberg kon je naast kranten, warme dranken en een internetpc al een tijdje terecht voor een vrije draadloze internettoegang via je eigen laptop, smartphone, tablet ...

Lees meer