Beweegnamiddag - Week van de Opvoeding

Kom op woensdag 28 mei 2014 langs op de speelplaats van gemeenteschool Klim-op aan De Kinderclub voor een ludieke beweegnamiddag vol spel, pret en beweging!

 Lees meer

Herenthoutse leesclub leest 'De roep van de nachtvogel'

Dinsdag 10 juni 2014 om 19.00 uur bespreekt de Herenthoutse leesclub in onze bib ‘De roep van de nachtvogel’ van Anita Rau Badami.

 Lees meer

Sluitingsdagen peuterspeelpunt

Wegens onvoorziene omstandigheden zal het peuterspeelpunt op vrijdag 23 mei 2014 gesloten zijn in Herenthout.

 Lees meer

Gezocht: opstellers Ecobouwers opendeur

Tijdens de weekends van 1-2 en 8-9-10-11 november organiseert Bond Beter Leefmilieu voor de 17de keer Ecobouwers opendeur. Kandidaat (ver)bouwers kunnen de woning van ervaren en energiebewuste bouwheren bezoeken.

 Lees meer

Jobavond in Herenthout

Het sociaal dienstenbedrijf 't Gerief, mede opgericht door het OCMW van Herenthout, organiseert een jobavond op 26 mei 2014 in het Loket Sociale Dienst van onze gemeente.

 Lees meer

Infoavond over de 'eco-lifestyle van Green Evelien' op 5 juni op KampC

Deze week heeft Green Evelien haar eerste afvalzak van dit jaar aan straat gezet. Ze produceert met haar gezin van vijf personen slechts twee afvalzakken per jaar. Hun restafval is daarbij vergeleken slechts 3 % in verhouding tot België! Tijd om wat meer te weten te komen over de groene levensstijl van dit gezin. Kom naar haar lezing waardoor je ongetwijfeld geïnspireerd raakt en huiswaarts keert met een heleboel tips om zelf aan de slag te gaan.

 Lees meer