Nieuwsbrief Herenthout 4 juli 2013

 
  
Openingsuren loketten gemeentehuis

In juli en augustus zijn de drie loketten van het gemeentehuis namelijk Loket Leven & Ondernemen, Loket Bouwen & Wonen en Loket Vrije Tijd enkel open in de voormiddag en op maandagavond.


 Lees meer

 
Subsidies voor het instandhouden van zwaluwnesten

Heb jij een zwaluwnest, dan kan je nog tot 31 juli een subsidieaanvraag indienen bij het Loket Bouwen & Wonen.

 Lees meer

 
Herenthout Feest: Gezelle Gezongen!

De festiviteiten naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag worden dit jaar opnieuw door gemeentebestuur en Cultuurraad georganiseerd. Wij zijn trots jou in GOC Ter Voncke op zondag 7 juli 2013 'Gezelle Gezongen' aan te kunnen bieden.

 Lees meer
 
Sociale kavels & koopwoningen in Herenthout

Kleine Landeigendom Zuiderkempen verkoopt sociale kavels, koopwoningen en -appartementen in 11 gemeenten, namelijk Geel, Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Herselt, Hulshout, Laakdal, Meerhout, Olen, Vorselaar en Westerlo.


 Lees meer

 
Bezoek de zomertentoonstelling van Kunstkring Toreke Fotografie

Kunstkring Toreke Fotografie houdt in juli en augustus een prachtige zomertentoonstelling in de lokalen van onze bibliotheek.

 Lees meer
 
OCMW is verhuisd

Vanaf 28 juni 2013 heeft het Loket Sociale Dienst samen met de ondersteunende diensten zijn nieuwe stek op Bouwelse Steenweg 52 (het vroegere ACV-gebouw).


 Lees meer

 
Vraag raad aan Kamp C bij je bouw- of verbouwplannen

De zomer is een ideale gelegenheid om te klussen aan je huis of uitgestelde bouw- en verbouwplannen verder af te werken. Kamp C begeleidt je bij het maken van de juiste keuzes.

 Lees meer