Straatverlichting dooft een uurtje vroeger
 

Het is ’s avonds een uurtje vroeger donker op straat. Onze gemeente gaf EANDIS de opdracht de openbare verlichting een uur vroeger te doven. Dit levert niet enkel een kostenbesparing op, maar ook het milieu vaart er wel bij.

 Lees meer
 
Nieuwe spelletjes in spelotheek

De spelotheek van Loket Kids & co is deze maand uitgebreid met tien nieuwe spelletjes.

 Lees meer

 
 
Openbaar onderzoek milieuvergunningsaanvraag klasse 1
 

Er loopt tot 21 februari 2015 een openbaar onderzoek voor de milieuvergunningsaanvraag klasse 1 van Beyers – Van Den Bulck LV. De aanvraag heeft betrekking op het hernieuwen en veranderen door uitbreiding van een gemengd veebedrijf dat gelegen is in Doornstraat 113 in Herenthout.

 Lees meer
 
Rooien boom in Pauwelstraat

Op 26 en 27 januari 2015 zal Natuurpunt een boom rooien in Pauwelstraat.


 Lees meer

 
Infoavond 'Waarom zou ik een tablet kopen?'
 

Op woensdag 4 februari 2015 om 19.30 uur kan je in de bibliotheek een infoavond rond tablets bijwonen. Als je tegenwoordig mee wil zijn, moet je een tablet hebben. Maar wat komt daar allemaal bij kijken?

 Lees meer
 
Dakisolatie verplicht sinds 1 januari 2015

Sinds 1 januari 2015 moeten zowel eigen woningen als huurwoningen beschikken over een geïsoleerd dak of een geïsoleerde zoldervloer.

 Lees meer

 
 
Win planadvies aan huis
 

Heb je bouw- of renovatieplannen? Misschien kan dit ook duurzaam en energievriendelijk? De experts van Kamp C bekijken je plannen en geven je heel wat suggesties en verbetertips mee.

 Lees meer
 
Vochtige doekjes horen niet in het toilet!

De sterke vezelstructuur van de meeste soorten vochtige doekjes breekt niet af wanneer ze worden doorgespoeld. Ze kunnen dan ook grote schade veroorzaken aan de zuiveringsinfrastructuur.

 Lees meer