Nieuwskrant ThalsFM.be werd dinsdag om 17u Nnieuws.be. Zeker blijven kijken en genieten. Een kleine aanpassing, maar je blijft sprankelend nieuws kunnen lezen, nieuws dat je raakt uit je eigen buurt. 24/24u.

ThalsFM.be groeide de afgelopen 7 jaar uit tot de populaire nieuwskrant in de Kempen.

Dinsdag 15 maart  kreeg de nieuwssite een nieuwe naam : Nnieuws.be, N van NetelandNieuws.

Communicatiemakers WIZZ uit Herentals tekende voor het ontwerp en ontwikkelde de site.  WIZZ is gekend van communicatiecampagnes, ontwikkeling van websites en huisstijlen.

ThalsFM.be krijgt op Nnieuws.be een nieuwe en meer gebruiksvriendelijke look met extra uitbreiding naar alle social media, zoals Twitter, Facebook, Youtube, Flickr  en LinkedIn. Volg Nnieuws nu dus ook op die nieuwe kanalen.

Met nog méér nieuws vanuit de regio Herentals, je eigen buurt, het Neteland, de Kempen... Alle rubrieken zoals nieuws, weetjes en showbizznieuws/magazine, sport en dossiers blijven bestaan. Ook het nieuwsarchief van méér dan 51.000 berichten blijft behouden.  Je vindt alles nog sneller terug. 100-en kwaliteitsfoto's staan op Flickr die u een prima overzicht geven van de nieuwsfeiten.

Wat verandert er voor de lezer en bezoeker van de website?   Alles en niets. Je kan ons vanaf dinsdag 17u vinden via www.nnieuws.be. Natuurlijk zal de website via www.thalsfm.be ook bereikbaar zijn. Je kan berichten delen en verspreiden via je eigen sociale media-profiel. Wij rekenen op jullie steun en verspreidingslust van het Nnieuws.

Veel surfplezier!

Het ThalsFM-Nnieuwsteam is met deze nieuwe website klaar voor de toekomst.

Reacties en opmerkingen kan je kwijt langs info@thalsfm.be of 0486-760809.  Vanaf dinsdag 17u op Nnieuws.be.