Nieuwsbrief Herenthout |  18 juli 2013

 
  
Viering Nationale Feestdag

Op 21 juli 2013 organiseert het gemeentebestuur traditiegetrouw in samenwerking met de Cultuurraad een gezellige avond op de verkeersvrij gemaakte Markt.

 Lees meer
 
Subsidies voor '10op10' project

Onze gemeente ontvangt een subsidie van 3 750,00 euro van de Deputatie voor de aankoop van ‘module 1’ van het Octopus mobiel verkeerspark en een leskoffer dode hoek.

 Lees meer

 
Bevraging Vrije Tijd

Om een beter beeld te krijgen van wat de Herenthoutenaar belangrijk vindt, heeft het gemeentebestuur een korte vragenlijst opgesteld met betrekking tot het beleidsdomein vrije tijd. Uw mening telt immers mee om het beleid voor de komende jaren vorm te geven.

 Lees meer
 
Braderij Barbecue

Wij serveren op dinsdag 27 augustus 2013 vanaf 11.30 uur tot 13.00 uur een barbecue voor iedereen! Wij voorzien 2 stukken vlees per persoon en een dessert.

 Lees meer

 
Lokaal Bestuur organiseert fotowedstrijd

Het Lokaal Bestuur van onze gemeente organiseert een fotowedstrijd 'Herenthout in beeld'. Iedere inwoner van Herenthout, zowel jong als oud, kan deelnemen. De foto’s die je inzendt moeten wel gemaakt zijn in onze gemeente.

 Lees meer
 
Asfalteringswerken en herstellingen wegdek E313

Het Agentschap Wegen en Verkeer plant van augustus tot september asfalteringswerken en herstellingen van het wegdek op de E313. Deze werken zijn noodzakelijk om het wegdek structureel te kunnen onderhouden.

 Lees meer