Nieuws vanuit het schepencollege

Wegmarkeringen gemeentewegen
Het bestek en de raming voor het aanbrengen van wegmarkeringen aan gemeentewegen in het jaar 2015 worden goedgekeurd door het college. Een aantal firma's wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de onderhandelingsprocedure. De offertes moeten ten laatste op 4 februari 2015 om 10 uur toekomen in het gemeentehuis.

Leveren strooizout
Het college stelt een firma aan voor het leveren van strooizout voor het jaar 2015. De opdracht wordt gegund aan de meest voordelige, regelmatige bieder.

Zelfuitleenbalies bibliotheek
In het kader van de modernisering van de dienstverlening van de bibliotheek heeft het college de gunning voor het leveren van zelfuitleenbalies, beveiligingspoorten, betaalautomaat en materiaallabels voor de hoofdbibliotheek goedgekeurd. De gunning bestaat uit drie delen die elk aan een andere firma worden toegewezen.

1. Vijf combistations, drie personeelsstations en vier beveiligingspoortjes samen met de bijhorende software, klantentellers, nood- en beheerssysteem worden geleverd voor een bedrag van 26.220,70 euro incl. btw.

2. Een betaalautomaat met kaartlezers, munteninworp, muntenrecyclage, biljetontvanger, bancontact met bijhorende printer en software worden geleverd voor de prijs van 11.706,51 euro incl. btw.

3. Standaard boeklabels, transparante boeklabels, combilabels en ringlabels voor audiovisuele materialen voor de voltallige open collectie van de hoofdbibliotheek worden geleverd voor een bedrag van 31.502,35 euro incl. btw.

De oplevering van deze gunning is voorzien voor eind juni 2015.

Verkaveling Tulpenstraat-Narcisstraat
Het bestek en de raming voor het uitvoeren van wegen- en rioleringswerken in de verkaveling Tulpenstraat-Narcisstraat worden goedgekeurd door het college. De opdracht wordt gegund bij wijze van de open aanbesteding. De offertes moeten ten laatste op 12 februari 2015 om 10 uur toekomen in het gemeentehuis. De kosten zijn volledig ten laste van de verkavelaar.

Aanstellen veiligheidscoördinator
Het college stelt een veiligheidscoördinator aan voor het ontwerp en verwezenlijking van een verkaveling in de Schrieksesteenweg in Pijpelheide. De kostprijs hiervan bedraagt 895,40 euro incl. btw. De kosten zijn volledig ten laste van de verkavelaar.

Nieuws vanuit de gemeente

Oproep deelname Week van de Amateurkunsten (WAK)
Ben jij amateurkunstenaar en heb je zin om deel te nemen aan de Heistse WAK met je schilderijen, beeldhouwwerken, muziekgroep of theatergezelschap? Neem dan snel contact op met de dienst Cultuurbeleid. Meer weten?

Sla je slag met de tankslag
Doe mee met de gezamenlijke sanering van stookolietanks! Door een grote groep geïnteresseerden te verzamelen, kan een sanering tegen voordelige tarieven uitgevoerd worden. Meer weten?

Jobstudent gezocht!
Het gemeentebestuur van Heist-op-den-Beg zoekt een jobstudent om tijdens de krokusvakantie te helpen op het speelplein. Voor meer informatie en voor het inzenden van je kandidatuur kan je terecht bij de jeugddienst. Meer weten?