Nieuws vanuit het schepencollege•Inbuizing Schriekstraat•Openbare verlichting•Herstel pinakels kerk Hallaar•Binnenschilderwerken kerk GrootloNieuws vanuit de gemeente•Rookmelders redden mensenlevens!•ECAT-campagne•Openluchtfilm Corpse Bride

Nieuws vanuit het schepencollege

Inbuizing Schriekstraat
Het college stelt een aannemer aan voor het plaatsen van een inbuizing met grotere diameter in de Schriekstraat. Hiermee kan de wateroverlast in deze omgeving beperkt worden bij zware regenval. De opdracht wordt gegund aan de meest voordelige, regelmatige bieder voor de prijs van 36.135,27 euro incl. btw.

Openbare verlichting
Het college geeft opdracht aan Eandis om de openbare verlichting langs de fietsverbinding tussen Rashoevewijk en Heistse Hoekstraat uit te breiden met 7 lichtpunten (armaturen en palen), op het nu nog onverlichte deel tussen wijk en Knotwilgenweg. De totale kostprijs hiervan bedraagt 6.061,84 euro incl. btw.

Herstel pinakels kerk Hallaar
De onderhandelingsprocedure voor het herstellen van de pinakels aan de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Hallaar wordt opgestart. De offertes moeten ten laatste op 20 augustus om 10 uur toekomen in het gemeentehuis.

Binnenschilderwerken kerk Grootlo
Het college start de openbare aanbesteding op voor het uitvoeren van binnenschilderwerken in de Heilige Naam van Jezuskerk in Grootlo. De offertes moeten ten laatste op 5 september 2012 om 10 uur toekomen in het gemeentehuis. Deze werken worden voor 30% gesubsidieerd door het Vlaams Gewest.

Nieuws vanuit de gemeente

Rookmelders redden mensenlevens!
Onze gemeente neemt deel aan de provinciale rookmeldercampagne. Voor 19,95 euro koop je bij ons een rookmelder met een tienjarige batterij. Een kleine prijs voor een veilige nachtrust! Meer weten?

ECAT-campagne
Het gemeentebestuur wil ook deze zomer feestvierders laten stilstaan bij hun alcoholgebruik door het lanceren van een affichecampagne. Aan de campagne is een wedstrijd verbonden waarmee je een iPhone kan winnen! Meer weten?

Openluchtfilm Corpse Bride
Op vrijdag 13 juli vertoont de jeugddienst, in samenwerking met de bibliotheek en het cultuurcentrum, de eerste openluchtfilm in Heist-op-den-Berg. Meer weten?