U bent hier

Nieuwtjes Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg | Neteland
12.02.2018 - 17.17u
Door: Mark Jaspers

Nieuws vanuit het schepencollege

75 jaar Chiro Booischot

Chiro Booischot mag dit jaar 75 kaarsjes uitblazen. En dat wordt gevierd met een groot feestweekend op 4, 5 en 6 mei 2018.
Jubilerende verenigingen kunnen onder bepaalde voorwaarden een gemeentelijke toelage ontvangen. Chiro Booischot krijgt voor haar 75-jarige bestaan een bedrag van 250 euro.

Wegmarkeringen op gemeentewegen

Het college keurt het bestek en de raming goed voor het aanbrengen van wegmarkeringen op gemeentewegen in dienstjaar 2018. De opdracht wordt gegund bij wijze van onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking. De offertes moeten ten laatste op 27 februari 2018 om 10 uur toekomen in het gemeentehuis.

Nieuws vanuit de gemeente

Trage wegTrage wegen, goed gelegen

Infomoment en workshop op dinsdag 13 februari in de parochiezaal in Pijpelheide. Het gemeentebestuur gaat samen met omwonenden, eigenaars, landbouwers, fietsers en wandelaars na of openstelling en/of herstel van de geïnventariseerde trage wegen in Booischot en Schriek wenselijk zijn.

Vacatures

Gemeente Heist-op-den-Berg is op zoek naar arbeiders, medewerkers schoonmaak, een maatschappelijk werker, begeleiders voor de buitenschoolse kinderopvang, ...

Vuilbakken op de stoep?

Steeds vaker blijven de leeggemaakte afvalcontainers op de straat staan. Het voetpad dient voor de voetgangers! Plaats je afval ten vroegste om 20 uur buiten, de dag voor de ophaling.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto