Buitenspeeldag op woensdag 6 aprilVrije plaats zondagmarktTentoonstelling 'Passie'Sluiting diensten in paasvakantie

Buitenspeeldag op woensdag 6 april
In samenwerking met de leerlingen van 6 LO van het Heilig Hartcollege organiseren de sport- en jeugddienst allerlei leuke sport- en spelactiviteiten op de buitenspeeldag. Nickelodeon zendt die namiddag geen programma’s uit. Weg dus van jullie televisie of computer en kom met zijn allen buiten spelen!
 
Waar?
- speelplein De Boonmarkt in Hallaar
- grasplein aan sporthal De Wimpel in Wiekevorst
 
Wanneer? woensdag 6 april 2011 van 14 tot 17 uur
 
Prijs? gratis
 
Info
Sportdienst Heist-op-den-Berg, Lostraat 48, tel. 015 75 57 86, mail sportheist@heist-op-den-berg.be
 
Vrije plaats zondagmarkt
Het gemeentebestuur van Heist-op-den-Berg maakt bekend dat er een standplaats is vrijgekomen op de wekelijkse zondagmarkt: rollend café, nl. 10 meter ter hoogte van Eug. Woutersstraat 41 A.
Geïnteresseerden sturen hun kandidatuur vóór 10 april 2011: naar Gemeentebestuur Heist-op-den-Berg, dienst Markten, Leopoldlei 40, 2220 Heist-op-den-Berg.
 
Een geldige kandidatuur bevat een aangetekende (korte) brief, een kopie van je leurkaart(en) en een kopie van je identiteitskaart. Enkel volledige aanvragen komen in aanmerking.
 
Tentoonstelling 'Passie'
Leerlingen van de Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten komen uit de kast!
Onder de werktitel 'Passie' tonen de studenten hun passionele ervaring met kunst, de confrontatie met  zichzelf tijdens het creatieve proces, met hun omgeving, met de wereld, ... Acht monumentale kasten zullen als een tabernakel elk atelier voorstellen en hun visie op passie - liefde, dood, lijden, ... De kasten geven een parcours van rood naar zwart of omgekeerd – van liefde tot dood?
 
In ieder van ons schuilt een passionele ziel. Hoe deze ziel zich toont of wat haar drijft kan je komen bewonderen tijdens de tentoonstelling 'Passie', voor de passieweek, vanaf zaterdag 9 april tot en met dinsdag 26 april in het CC Zwaneberg.
Opening: zaterdag 9 april om 15 uur in CC Zwaneberg
Op dinsdag 26 april houden beide academies - Muziek- en Tekenacademie - een grote ontmoetingsdag in het ganse CC voor alle scholen (3e kleuterklasje en 2e studiejaar) van Heist-op-den-Berg 'Passie voor kunst, je kan niet vroeg genoeg starten, ...!’
800 kinderen in, met én voor kunst... als dat geen Passie is!
 
Sluiting diensten in paasvakantie
De muziek- en de tekenacademie en het cursuscentrum zijn gesloten zoals de scholen: van maandag 11 t.e.m. 25 april 2011.
De druk- en uitleendienst sluit haar deuren ook tijdens de paasvakantie, maar is open op 9 en op 23 april tussen 10 en 12 uur, en op 16 april tussen 9 en 13 uur.
Op zondag 24 april is het zwembad gesloten omwille van Pasen.
Op maandag 25 april zijn alle gemeentelijke diensten en de diensten van het OCMW gesloten vanwege paasmaandag.
De politie blijft steeds 24 uur op 24 bereikbaar.
Geplande activiteiten in cultuurcentrum en sportcentra vinden uiteraard ook plaats.
Info
Onthaal gemeentehuis, tel. 015 22 86 50