Doe mee met de zwerfvuilopruimactie!

Op 4 mei 2013 organiseren de zwerfvuilpeters en –meters een opruimactie. Iedereen die een handje wil toesteken, kan zich hierbij aansluiten.

 Lees meer
 
Week van de Amateurkunsten in Herenthout

Op 4 en 5 mei 2013 (van 13.00 tot 18.00 uur) worden de beeldende amateurkunstenverenigingen en amateurkunstenaars uit Herenthout met elkaar geconfronteerd in een gratis koepeltentoonstelling in GOC Ter Voncke.

 Lees meer
 
Jeugdboekenweek 2013 'Een zee van tijd': expo's en regionale quiz

Tot en met zondag 5 mei kan je in de bib de resultaten en foto’s bekijken van de Kunstzinnige actiedag rond ‘Een zee van tijd’ van 16 maart 2013.

 Lees meer
 
Mobiliteitspunt Kempen biedt informatie en advies over vervoer op maat

Vanaf 1 februari 2013 is het proefproject 'Mobiliteitspunt Kempen’ actief in het arrondissement Turnhout. Personen uit de Kempen kunnen er terecht voor informatie en advies over aangepast vervoer.

 Lees meer
 
Infoavond 'Verhuren aan het Sociaal Verhuurkantoor'

Op 14 mei 2013 organiseert het Sociaal Verhuurkantoor (SVK) een infoavond voor eigenaars en verhuurders. Het SVK huurt woningen op de privémarkt om deze door te verhuren op de sociale markt, zonder grote zorgen voor de eigenaar.

 Lees meer
 
Loket Kids & co zoekt groepsverantwoordelijke/begeleid(st)er

De Buitenschoolse Kinderopvang van Loket Kids & co is op zoek naar een groepsverantwoordelijke/begeleid(st)er in een 35/38 functie.

 Lees meer