U bent hier

Nieuwtjes Herenthout

Herenthout
07.05.2015 - 23.12u
Door: Franky Van Leeuwen

9 mei: PMD-actie op het containerpark : op zaterdag 9 mei 2015 voeren de medewerkers van IOK Afvalbeheer van 9.00 tot 12.00 uur actie op het containerpark van Herenthout. Kom met al je vragen over PMD naar het containerpark en word sorteerkampioen. En wie een juist gesorteerde blauwe zak meebrengt, krijgt een toffe attentie mee naar huis!

Lees meer

Filmavond & initiatie djembé in de bib
Op woensdag 27 mei 2015 organiseert onze bib een leuke filmavond en een workshop djembé.

Lees meer

Gezocht: eigenaars van energiezuinige woningen

Ben je eigenaar van een passiefhuis, lage-energiewoning of heb je een deel van je woning energievriendelijk en duurzaam verbouwd? Wil je kandidaat-bouwers een rondleiding geven om je bouw- en woonervaringen met hen te delen? Dan vragen we graag jouw medewerking voor de campagne Ecobouwers Opendeur.

Lees meer

Pidpa waarschuwt: 'Opgepast voor namaak'
Het is spijtig genoeg een regelmatig weerkerend fenomeen. Personen die zich ten onrechte voordoen als medewerkers van Pidpa en op deze manier proberen de woning binnen te dringen of te achterhalen wanneer de bewoners niet thuis zijn. Of bedrijven die in de woning via manipulaties de kwaliteit van je kraantjeswater in vraag proberen te stellen met peperdure oplossingen om hieraan te verhelpen.

Lees meer

Uitnodiging voor open les Maatschappelijke Oriëntatie

In onze gemeente loopt momenteel een cursus Maatschappelijke Oriëntatie. Dit is een inburgeringscursus zoals die op veel plaatsen in heel Vlaanderen door het Agentschap Integratie en Inburgering georganiseerd wordt.

Lees meer

Vorselaar heeft jouw hulp nodig!
Vorselaar werd dit jaar uitgekozen als één van de vier middagsteden voor de 1000 km 'Kom op tegen Kanker' en is door Frank Deboosere en de andere middagsteden (Heers, Dilbeek, Wevelgem) uitgedaagd om 'de langste erehaag' te vormen. Daarvoor rekent de gemeente op de hulp van de Vorselarenaren maar ook de buurgemeenten!

Lees meer

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto