Gemeentebestuur zoekt medewerker jeugddienst

Het gemeentebestuur van Herenthout zoekt een voltijds administratief medewerker (m/v) voor de jeugddienst.

 Lees meer

Opendeurdag nieuw containerpark op 14 september 2013

Op zaterdag 14 september kan je een kijkje komen nemen op het vernieuwde containerpark. Tussen 10.00 en 15.00 uur staan er gidsen klaar om je rond te leiden en krijg je meer uitleg over de werkwijze, wat je mag brengen en hoe de betaling gebeurt.

 Lees meer

Woensdag, kidsdag! op 18 september

De bibliotheek organiseert op 18 september 2013 voor de eerste keer 'Woensdag, kidsdag!'.

 Lees meer

Infoavond samenaankoop groene stroom

Op donderdag 19 september 2013 organiseert de gemeente een infoavond over de samenaankoop. Deze vindt plaats om 20.00 uur in de gemeentelijke feestzaal.

 Lees meer

Peuterspeelpunten ... voor alle peuters tot drie jaar

Peuters & zo zijn speelpunten voor alle kinderen tot drie jaar én hun mama, papa, grootouders of babysit. Het is geen kinderopvang, de ouders of grootouders blijven dus bij hun kind.

 Lees meer

Week van de mobiliteit van 16 tot en met 22 september

Op 16 september is het opnieuw de Week van de Mobiliteit. Niet alleen in Vlaanderen maar in heel Europa zetten lokale besturen, scholen, bedrijven en verenigingen hun schouders onder duizenden autoluwe initiatieven.

 Lees meer

Het Doolhofje, een praatgroep voor ouders

Sinds 2009 hebben enkele ouders met een kind met Autisme Spectrum Stoornis, in sa­menwerking met de Dienst Opvoedingsondersteuning zich geëngageerd om dicht bij huis een ‘ventilatie’-plek voor ouders op te starten.

 Lees meer