U bent hier

Nieuwtjes Herenthout

Herenthout
28.06.2018 - 16.32u
Door: Mark Jaspers

Openingsuren juli & augustus

Tijdens de zomervakantie gelden er aangepaste openingsuren voor de loketten van het lokaal bestuur, de bib en de sporthal. In juli en augustus zijn alle loketten van het lokaal bestuur alleen open in de voormiddag van 9.00 tot 12.00 uur en op maandagavond van 17.30 tot 20.00 uur. Er zijn dan geen namiddagopeningen.

Tijdelijke verkeersmaatregelen van 30 juni tot 5 juli 2018

Wegens de zomerkermis, een wielerwedstrijd en een motorcross gelden van 30 juni tot en met 5 juli 2018 in bepaalde straten in Herenthout tijdelijke verkeers- en ordemaatregelen.

Heraanleg voetpaden Zusterstraat en Schoetersstraat

Op woensdag 4 juli 2018 start aannemer Adriaenssen Bestratingswerken bvba in opdracht van de gemeente met de heraanleg van de voetpaden in de Zusterstraat en de Schoetersstraat, het gedeelte tussen Vonckstraat en Zusterstraat.

Om deze werken vlot en veilig te kunnen laten verlopen, is het noodzakelijk om in de betreffende straatgedeelten in beide rijrichtingen een stilstaan- en parkeerverbod in te voeren en dit iedere werkdag tussen 8.00u en 16.00u.

Kempens Karakter zoekt sporterfgoed

In 2019 organiseert Erfgoed Kempen een sporterfgoeddag in onze gemeente met een tentoonstelling en randanimatie. Maar geen tentoonstelling zonder voldoende materiaal natuurlijk. We doen bij deze dan ook een oproep naar alle burgers die eventueel nog sportmateriaal bewaard hebben van vroeger.

Nationale Feestdag op de Markt

Op 21 juli organiseert het gemeentebestuur traditiegetrouw in samenwerking met de Cultuurraad een gezellige avond op de verkeersvrij gemaakte Markt. De cafés zetten hun terrasjes buiten en aan de kiosk op het plein word je een hele avond op muziek getrakteerd.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto