U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Geel

Geel
21.03.2019 - 11.31u
Door: Mark Jaspers

Oprijden foorkramers Palmenmarkt

Op dinsdag 9 april omstreeks 13 uur komen de foorkramers van Palmenmarkt aan en nemen dan hun plaats in. Vanaf 12 uur geldt een parkeerverbod op parking Werft, voor en ten oosten van het stadhuis en op parking Havermarkt.

meer info: dienst stadsontwikkeling en kernversterkend beleid, 014 56 60 90, economie@geel.be

Viva Hotspots

VIVA organiseert VIVA Hotspots in het Huis van het Kind. Dit zijn leuke speel- en ontmoetingsmomenten voor ouders en hun kinderen (tot 6 jaar). De vereniging is op zoek naar vrijwilligers die een aantal activiteiten willen begeleiden op woensdagnamiddag van 14 tot 16 uur in het Huis van het Kind (Brigandshof 3). Wil je graag vrijwilliger worden? Stel je dan kandidaat! Je leert veel bij en de vereniging ondersteunt je waar nodig.

meer info: Huis van het Kind, 014 56 73 44, info@huisvanhetkindglm.be

Heb jij je al geregistreerd bij BE-Alert?

Tot voor kort ontving je meestal informatie over een noodsituatie via de (sociale) media, de aanwezige hulpdiensten of het sirenenetwerk. BE-Alert, het nieuw alarmsysteem, vervangt het sirenenetwerk en informeert en alarmeert je via sms, een gesproken bericht of e-mail tijdens een noodsituatie. Hiervoor moet je je wel registreren op de website van BE-Alert.

Op donderdag 4 april plant BE-Alert een testmoment en krijgen alle geregistreerden een testbericht. Registreer je dus zo snel mogelijk op de website van BE-Alert om het testmoment mee te maken. Zo ervaar je meteen hoe het alarmsysteem juist werkt.

meer info: www.be-alert.be

Natuurloop Lissenvijver en St.-Dimpnajogging

Op zaterdag 6 april klinken aan de Lissenvijver de startschoten voor de Natuurloop en de St.-Dimpnajogging. De Natuurloop begint om 9.15 uur, de kidsrun start om 10.30 uur. Om 11 uur kun je deelnemen aan de St.-Dimpnajogging.

De joggings maken deel uit van het loopcriterium Geel Loopt: dertien joggings, gespreid over acht maanden. Je kunt een criteriumkaart afhalen aan de kassa van het zwembad. De kaart is ook te verkrijgen op de verschillende joggings. De criteriumkaart is persoonlijk.

Voor elke deelname krijg je van de organisator ter plekke een stempel. Ben je een Gelenaar en heb je zeven wedstrijden of meer gelopen? Dan mag je aan het wedstrijdsecretariaat van de laatste wedstrijd uit de reeks, de 28e Appolloniajogging, een klein cadeautje afhalen. Als je dan niet aanwezig kunt zijn, haal je vanaf 30 september je cadeautje af aan de kassa van het zwembad.

meer info: dienst sport, 014 56 67 50, sport@geel.be

Stad Geel zoekt directeur Stedelijke Academie voor Muziek, Woordkunst-Drama en Dans

Stad Geel gaat over tot het aanleggen van een wervingsreserve voor de periode van 2 jaar voor de functie van directeur voor de Stedelijke Academie voor Muziek, Woordkunst-Drama en Dans. De Stedelijke Academie voor Muziek, Woordkunst-Drama en Dans te Geel is een dynamische en bloeiende academie in het centrum van Geel met filialen in Westerlo, Meerhout en Laakdal.

De directeur van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woordkunst-Drama en Dans is de stuwende kracht en leidt de academie op een professionele manier, met aandacht voor goed beheer, de verschillende partners en voor een artistieke en aantrekkelijke uitstraling. De aanwervingsvoorwaarden en functiebeschrijving vind je op https://amwd.geel.be.

Stuur je kandidatuur ter attentie van college van burgemeester en schepenen via e-mail naar stedelijkonderwijs@geel.be uiterlijk op 8 april 2019 om 23u59 of breng je kandidatuur binnen tegen ontvangstbewijs op stadhuis Geel, dienst onderwijs, Werft 20, 2440 Geel tijdens de openingsuren uiterlijk op 8 april 2019.

De kandidatuurstelling bevat volgende documenten: sollicitatiebrief, curriculum vitae, uittreksel uit de geboorteakte, kopie of afschrift van alle diploma's en/of getuigschriften die het bekwaamheidsbewijs vormen, uittreksel uit het strafregister (model 2) dat op de uiterste datum van inschrijving niet meer dan 3 maanden oud is en een nationaliteitsbewijs. De indiensttreding, gepland voor 1 september 2019, gebeurt in tijdelijk verband als waarnemend directeur (niet-vacant ambt).

meer info: dienst onderwijs, 014 56 64 06, stedelijkonderwijs@geel.be, https://amwd.geel.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto