Vakantieaanbod herfst-en kerstvakantie in InfoGeel

Hebben je kinderen nog geen plannen voor de herfst- en kerstvakantie? Hou dan zeker het stadsmagazine InfoGeel van september in de gaten, want daarin vind je alle info over het vakantieaanbod van de vrijetijdsdiensten. Sportkampen, Speelfbriek, Bengelbende, binnenspeeldag en een ski- en snowboarddag ... de stadsdiensten hebben weer heel wat in petto voor kinderen en tieners. Je vindt het vakantieaanbod ook op www.geel.be/vakantieaanbod, met informatie over de activiteiten en inschrijvingen.

meer info: www.geel.be/vakantieaanbod

Infovergadering Dimpnadagen

In mei 2020 staat de Sint-Dimpna Ommegang en de spektakelvoorstellingen GheelaMania IV op het programma! Om deze projecten te realiseren zoekt de dienst toerisme en stadsanimatie vrijwilligers. Niet alleen voor op het podium, ook vrijwilligers die achter de schermen meewerken zijn welkom. Interesse? Noteer dinsdag 17 september om 19 uur alvast in je agenda. Die avond staat een infovergadering gepland in zaal De Waai.

meer info: dienst toerisme en stadsanimatie, 014 56 63 80, toerisme@geel.be, www.visit-geel.be

PlayMobiel bezoekt Punt

Op woensdag 11 september houdt de PlayMobiel halt op speelplein Vogelzang in Punt. In de PlayMobiel vind je een heleboel speelgoed waarmee je buiten de gekste spelletjes kunt doen. De pret begint om 14 uur en om 17 uur trekt de caravan terug huiswaarts. De PlayMobiel is gratis en voor alle leeftijden. Mama's en papa's, opa's en oma's en grote broers of zussen zijn welkom om mee te spelen of om iets te drinken op het terras.

meer info: dienst jeugd, 014 56 68 00, jeugd@geel.be