U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Geel

Geel
09.01.2020 - 12.00u
Door: Mark Jaspers

Infomoment meerjarenplan 2020-2025

Gelenaren zijn enorm betrokken bij hun stad. Dat bleek nog maar eens uit de maar liefst 1649 ideeën die binnenkwamen tijdens de participatiecampagne Zeggetis. Alle reacties, suggesties en ideeën werden getoetst en verwerkt in bestaande of nieuwe acties.

Op dinsdag 21 januari zijn alle geïnteresseerden welkom om 19.30 uur in zaal De Waai. Tijdens dit infomoment licht het stadsbestuur de belangrijkste projecten uit het meerjarenplan toe. Je kunt je inschrijven via www.geel.be/meerjarenplan, maar ook zonder inschrijving ben je van harte welkom.

In de volgende editie van InfoGeel die begin maart in de bus valt, en op www.geel.be/meerjarenplan kun je meer lezen over het meerjarenplan.

De stad doet er alles aan om haar ambitieuze doelen te behalen. Zij dankt ook alle inwoners, adviesraden en medewerkers om dit meerjarenplan mee vorm te geven.

meer info: www.geel.be/meerjarenplan

Overzicht werken met hinder

Boekweitstraat: tussen 6 januari en 14 februari vernieuwt een aannemer de voetpaden in Boekweitstraat. De rijweg is afgesloten, maar plaatselijk verkeer is toegelaten. Fietsers en voetgangers kunnen langs de rijweg door.

Kollegestraat 31-65: tussen 6 en 31 januari gebeuren er kabel- en sleufwerken in Kollegestraat tussen huisnummer 31 en 65. Er is beurtelings verkeer ter hoogte van de werken.

Hezeschrans 1-11: tussen dinsdag 7 en vrijdag 31 januari voert een aannemer in opdracht van Fluvius grond- en kabelwerken uit in Hezeschrans tussen huisnummers 1 en 11. Er is beurtelings verkeer ter hoogte van de werken.

Pas: op 7 januari startte de aannemer met werken in Pas vanaf Music Vanderheyden en dan de bocht om tot Waterstraat ter hoogte van nummer 12. Deze werken zijn, bij goede weersomstandigheden, half januari afgerond. Daarna wordt aan de overzijde gewerkt, aan de hoek van Waterstraat met Stelenseweg en de hoek van Stelenseweg met Pas.

In deze fase wordt Stelenseweg een korte periode afgesloten. Blijf je graag op de hoogte? Op www.geel.be/pas vind je de meest recente info en kun je je inschrijven op de nieuwsbrief.

meer info: grondgebonden zaken, 014 56 62 50, grondgebondenzaken@geel.be

Kinderstages in de bib

Ben je ouder dan 8 jaar en wil je graag een dagje meewerken achter de schermen van de bib? Dat kan! Stel je kandidaat voor een van de volgende kinderstages in de bib (tijdens schoolvakanties).

De winnaar mag samen met een vriendje een halve dag proeven van het bibliotheekleven en komt op plekken in de bib waar bezoekers anders nooit mogen komen. Data kinderstages: 28 februari, 17 april, 3 juli en 21 augustus. Stel je kandidaat via bibliotheek@geel.be.

meer info: bibliotheek, 014 56 67 50, bibliotheek@geel.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto