U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Grobbendonk

Grobbendonk
05.12.2014 - 15.31u
Door: Herman Gezelle

Volg de stroomindicator op de gemeentelijke website :  'Via de homepage van de gemeentelijke website kan je vanaf nu de stroomindicator volgen met de vooruitzichten voor het Belgische elektriciteitsnet. Klik erop (rechtsonder) en je kan de vooruitzichten zien voor de volgende 7 dagen. 

Een afschakeling voorkomen

De kans op elektriciteitsschaarste is deze winter reëel. Samen kunnen we het risico op stroomonderbrekingen verminderen. Gewoon door - net als de overheid en tal van bedrijven - ons individueel verbruik te matigen. 

Doe vooral mee tussen 17.00 en 20.00 uur om de dagelijkse elektriciteitspiek te beperken. Surf naar www.offon.be  voor info en tips om zelf aan de slag te gaan. 

Zo kunnen we samen het risico op een stroomonderbreking verminderen. Laat weten hoe jij meedoet, deel je campagne en inspireer anderen! Raadpleeg de stroomindicator met de vooruitzichten voor de komende zeven dagen en wees voorbereid!

Meer info: hello@offon.be, twitter.com/OffOnBE, www.facebook.com/OffOn.be, tel. 0800 120 33.

 

Eindejaarsdrink op 21 december

De voorbije jaren groeide het eindejaarsfeest op het Astridplein in Grobbendonk uit tot een erg gezellig familie-evenement. Ook dit jaar zal de eindejaarsdrink niemand koud laten.

Het gemeentebestuur nodigt alle inwoners graag uit op zondag 21 december 2014 van 14.00 tot 22.00 uur op het Astridplein. Van 16.00 tot 18.00 uur trakteert het gemeentebestuur met gratis chocomelk en glühwein! De Kerstman heeft al laten weten dat hij dit evenement niet wil missen.

We hebben weer  een aantal leuke attracties in petto. Deze attracties zijn gratis voor alle bezoekers! Voor de kinderen is er een megaschuifbaan. Op de livemuziek van De Schorre zal niemand stil kunnen staan. Wie het liever rustig houdt, kan kuieren op de kerstmarkt. Rond de vuurkorven kan je de innerlijke mens versterken. Verenigingen en zelfstandigen verkopen winterse hapjes en drankjes aan zachte prijzen. 

Woordje uitleg bij de milieubelasting

Onze inwoners hebben onlangs een aanslagbiljet ontvangen voor de inning van de milieubelasting. Deze belasting is een instrument om het milieubeleid van de gemeente te kunnen ondersteunen, verbeteren en bevorderen. Dit beleid is heel divers.'

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto