Gebruik basisschool De Zonne

Het college beslist om KWB Zonderschot gebruik te laten maken van de faciliteiten van gemeentelijke basisschool De Zonne. KWB Zonderschot heeft gevraagd om de schoolgebouwen te mogen gebruiken voor een wielerwedstrijd (12 april), een verenigingsweekend (30 mei tot en met 2 juni), een recreatief volleybaltornooi (9 juni) en een wandeling (1 december).

Het gemeentebestuur zal hiervoor geen huur aanrekenen. Er wordt wel gevraagd om na elk evenement de gebruikte lokalen netjes en in de oorspronkelijke staat achter te laten. De planten en het terrein mogen ook niet beschadigd worden en er mag geen afval achtergelaten worden.

Elixir d'Amour

Het Zonnekoor en Pop-up Koor geven samen een Valentijnsconcert, Elixir d'Amour, op donderdag 14 februari om 20 uur in de kerk van Zonderschot. Meer dan 60 zangers en muzikanten brengen die avond liefdesliedjes. Aansluitend is er in de zaal naast de kerk nog een drink en een dessertenbuffet. Ook de echte 'elixir d'amour' is daar te proeven.

Het Zonnekoor en Pop-up Koor dienden voor dit evenement een subsidieaanvraag in bij de gemeente. Het college beslist hen een toelage van 300 euro toe te kennen omdat de activiteit onder de noemer van gemeenschapsvormende culturele projecten valt.

Voegvullingen betonwegen

Het college stelt voor het jaar 2019 een bedrijf aan voor het vernieuwen van voegvullingen van verschillende betonwegen in Heist-op-den-Berg. De economisch meest voordelige bieder krijgt de opdracht toegewezen.