U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg
07.06.2019 - 15.34u
Door: Mark Jaspers

Onderhoud asfaltwegen

Het college stelt een aanvangsdatum vast voor het buitengewone onderhoud aan asfaltwegen in dienstjaar 2019. De aannemer start op 30 juli 2019 en moet de werken binnen een termijn van 80 werkdagen voltooien.

Verkaveling Averegtenlaan

Het college keurt de ereloonovereenkomst en de raming goed voor het aanstellen van een ontwerper voor de verkaveling in de Averegtenlaan. De opdracht wordt gegund bij wijze van onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking. De offertes moeten ten laatste op 27 juni om 13.20 uur toekomen bij het lokale bestuur.

Jeugdraad

Enkele jaren geleden werd beslist om de Heistse jeugdraad een nieuwe naam te geven: Hothcrew, wat staat voor 'Hest on the Hill crew'. Met deze hippere naam dacht men meer jongeren aan te trekken maar dat leverde helaas niets op. De naam is nog steeds niet bekend bij jongeren in middelbare scholen en ook niet bij het personeel van Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg.

Ondertussen zitten er nieuwe, geëngageerde jongeren in het bestuur van de Jeugdraad. Zij pleiten ervoor om de naam Hothcrew terug te veranderen naar het meer herkenbare Jeugdraad. Het college gaat hiermee akkoord.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto