Aanstellen veiligheidscoördinator

Het college stelt een veiligheidscoördinator aan voor het ontwerp en de realisatie van verkaveling 'De Haeken' in de Hoge Brugstraat. De prijs bedraagt 943,80 euro incl. btw en is volledig ten laste van de verkavelaar.

Subsidie KLJ Schriek

Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg voorziet subsidies voor jeugdverenigingen voor kleine aanpassingen aan hun lokalen. KLJ Schriek diende in dit verband een subsidieaanvraag in voor herstellingswerken aan hun elektrische installatie.

De bestaande elektriciteitskast wordt vernieuwd, defecte lampen en armaturen worden vervangen door meer duurzame LED-buislampen. Ook bepaalde leidingen, schakelaars en stopcontacten moeten hersteld of vernieuwd worden. Er wordt tevens een situatieplan, eendraadsschema en inventaris opgemaakt. De totale kostenraming voor deze werken bedraagt 4.793,11 euro.

Het college keurt de subsidieaanvraag goed en keert een bedrag van 2.396,55 euro uit aan KLJ Schriek.

Ramen cultuurhuis Hallaar

Het college keurt het bestek en de raming goed voor het vernieuwen van de ramen van het cultuurhuis in Hallaar. Een aantal ondernemers wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking. De offertes moeten ten laatste op 29 augustus 2019 om 11.10 uur toekomen bij het lokale bestuur.