U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg
27.09.2019 - 16.26u
Door: Mark Jaspers

Ontwerper jeugdhuis De Biekorf

In 2018 besliste het lokale bestuur om naast de pastorij op de Mechelsesteenweg een nieuwbouw op te trekken voor jeugdhuis De Biekorf. Schrijnwerkerij, elektriciteit en sanitair worden door het lokale bestuur voorzien. De inrichting en afwerking doet de jeugdclub zelf.

Het college stelt nu een ontwerper aan voor de bouw van het nieuwe jeugdhuis. De ontwerper moet ook een participatietraject begeleiden met buurtbewoners, jongeren, verenigingen, ... Afhankelijk van wat uit dit traject volgt, zal het gebouw zo ingericht worden dat het multifunctioneel inzetbaar is.

Gemeentekrant

De Gemeentekrant is een mix van evenementen, aankondigingen, info, ... van het lokale bestuur. Ook Heistse verenigingen krijgen de kans om hun evenement in de Gemeentekrant te laten opnemen. De Gemeentekrant verschijnt momenteel tien keer per jaar.

Het college beslist om over te gaan tot twaalf edities per jaar. Dit wil zeggen dat er in het begin van elke maand een Gemeentekrant in de Heistse brievenbussen zal vallen. Hierdoor krijgt team Communicatie de kans om meer info te verspreiden van het lokale bestuur en is er ook meer plaats voor verenigingsnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto