- 55e veeprijskamp- viering 70-jarigen- buitenspeeldag - vacature voor 2 deeltijdse kinderverzorgsters.

 

 






Vijfenvijftigste veeprijskamp
Op pinkstermaandag 20 mei organiseert de stad Herentals samen met de Landelijke Raad de vijfenvijftigste veeprijskamp op het multifunctionele terrein aan de Herenthoutseweg. Op het programma staan wedstrijden met paarden, schapen, geiten, ezels en rundvee. Naar goede gewoonte is er ook veel randanimatie. Er is een markt met hoeveproducten, er zijn demonstraties en ook de Kleindiervereniging Midden-Nederland is weer van de partij.

Viering zeventigjarigen
Het stadsbestuur nodigt alle zeventigjarigen uit die in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven wonen. Iedereen die in 1943 werd geboren, is op zaterdag 12 oktober om 17 uur welkom op de receptie in de Lakenhal.

Fairtrade-ontbijt voor OCMW- en stadspersoneel
Via de campagne fairtrade@work moedigt de organisatie Max Havelaar bedrijven en gemeentebesturen aan om fair trade op een creatieve manier in de kijker te zetten. Ook dit jaar laten de stad en het OCMW hun personeelsleden kennismaken met fair trade door hen op donderdag 7 maart een gratis ontbijt aan te bieden. Er staat een ontbijtbuffet met fairtradeproducten in het administratief centrum, de stedelijke werkplaats en woonzorgcentrum Sint-Anna.

Buitenspeeldag 2013
Op woensdag 27 maart hebben kinderen geen excuus om binnen te blijven. Die dag is het in heel Vlaanderen Buitenspeeldag. Ook in Herentals valt er heel wat te beleven. In het Stadspark, op het dorpsplein in Morkhoven en aan de sporthal van Noorderwijk kunnen kinderen en jongeren van 13 tot 16 uur terecht voor een waaier aan sport- en spelactiviteiten. Er zijn onder meer springkastelen, fietsen en reuzenspelen en de kinderen kunnen kennismaken met circustechnieken, ropeskipping en eco-percussie.  Deelnemen is gratis en inschrijven is niet nodig.

Vacature voor twee deeltijdse kinderverzorgsters (m/v)
Het stadsbestuur van Herentals heeft twee deeltijdse functies (30 uur per week) vacant voor kinderverzorgsters (m/v) in gescoverband met een contract van bepaalde duur. Kandidaten moeten het diploma kinderverzorging hebben en in aanmerking komen om als gesubsidieerde contractueel tewerkgesteld te worden. Solliciteren kan tot en met 27 februari 2013. Meer inlichtingen over deze vacature vindt u op www.herentals.be/vacatures en bij de dienst personeel in het administratief centrum (tel. 014-28 50 50, info@herentals.be).