Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Eerste elektrische wagen voor groendienst

Het stadsbestuur van Herentals koopt een nieuwe bestelwagen aan voor de groendienst. Het stadsbestuur hecht belang aan een gezonde en schone leefomgeving en kiest daarom voor een wagen met een elektrische motor. De prijs is 27.593,90 euro. Voor de schoonmaakdienst koopt het stadsbestuur een nieuwe bestelwagen met een benzinemotor. Deze kost 16.194,39 euro. Ook de vrachtwagen van de dienst uitvoering moet worden vervangen wegens ernstige roestvorming. De nieuwe vrachtwagen kost 110.579,48 euro.


Nieuwe keuken voor zaal ’t Hof

De keuken van zaal ’t Hof is erg verouderd. Om te voldoen aan de eisen van het Federaal Voedselagentschap laat het stadsbestuur de keuken grondig renoveren. Er komen nieuwe werkbladen en tafelkasten, een nieuwe vaatwasser en nieuwe kook- en koelapparatuur. De renovatie kost 24.590,30 euro en moet voltooid zijn tegen 1 oktober.
 

Jeugdverblijf De Brink bestaat 50 jaar

Op zaterdag 16 november organiseert jeugdverblijf De Brink een jubileumfeest ter ere van zijn vijftigjarig bestaan. Overdag zijn er festiviteiten en animatie, ’s avond is er een receptie, gevolgd door een eetfestijn en een retrofuif. Een pendeldienst brengt de bezoekers van het parkeerterrein aan de begraafplaats naar de ingang van het jeugdverblijf. 

Viering vijftigjarigen

Het stadsbestuur nodigt alle vijftigjarigen uit die in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven wonen. Iedereen die in 1963 werd geboren, is op zaterdag 19 oktober om 18 uur welkom op de receptie in de Lakenhal.
 

Deel dit artikel