Nieuwe wervingsreserve voor arbeider groen : Het stadsbestuur legt een nieuwe wervingsreserve aan voor arbeider groen (m/v). Geven uw groene vingers u energie, heeft u een goede plantenkennis, werkt u graag buiten en bent u teamgericht? Dan is ons team groen naar u op zoek.

De taken zijn erg divers: het onderhoud van de openbare plantsoenen, onkruid verwijderen, bladeren ruimen, bomen en heesters snoeien, graspleinen maaien, sneeuw- en ijzelbestrijding. Ook het beheren van de begraafplaats en ondersteuning bieden bij begravingen ziet u als een uitdaging. Solliciteren kan tot en met 22 november 2017. U vindt alle informatie op www.herentals.be/vacatures.

Atletiek en badminton voor personen met een handicap

Het schepencollege kent een subsidie van 1.175,85 euro toe aan AC Herentals en een subsidie van 1.216 euro aan de Noorderwijkse Badmintonclub. Beide sportclubs startten met trainingen voor personen met een handicap.

Daarom hebben de clubs drie jaar recht op een subsidie voor drempelverlagende bewegingsinitiatieven. AC Herentals diende voor het eerst een aanvraag in. De Noorderwijkse Badmintonclub krijgt de subsidie voor de tweede maal.