U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals
17.10.2018 - 10.34u
Door: Mark Jaspers

Nieuwe vacatures bij het stadsbestuur

Het stadsbestuur van Herentals zoekt een teamleider technieken gebouwen, een administratief assistent dienstverlening & communicatie en schoonmakers voor stad en OCMW. Een uitgebreide functiebeschrijving en de aanwervingsvoorwaarden vindt u op www.herentals.be/vacatures.

Winnaars scholenwandeling Open Monumentendag gekend

Het Open Monumentendagcomité heeft de winnaars van de scholenwedstrijd bekendgemaakt. De winnende klassen zijn 6B van De Vesten, 6C van (W)Onderwijs en 6A van de Leertuin. Zij krijgen van de stad een klasbezoek aan Hidrodoe.

De vrijwilligers van het Open Monumentendagcomité organiseerden dit jaar opnieuw een scholenwandeling voor de vijfde en zesde leerjaren van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Er namen 398 leerlingen deel. De wandeling vond plaats in Noorderwijk waar de leerlingen ook de archeologietentoonstelling in de Sint-Bavokerk bezochten. Zij kregen een deelnameformulier waarop zij antwoorden moesten noteren die tijdens de wandeling aan bod kwamen. De schiftingsvraag duidde de winnaars aan.

Nieuwe infogids in de maak

In het voorjaar van 2019 geeft het stadsbestuur een nieuwe infogids uit waarin de werking van de stadsdiensten wordt voorgesteld. De uitgave wordt gefinancierd door advertenties van lokale handelaars en diensten. Het college van burgemeester en schepenen beslist om voor de Infogids 2019-2020 opnieuw samen te werken met de firma Publi-touch uit Korbeek-Lo. De firma zorgt voor de advertentiewerving, de opmaak, het drukwerk en de bedeling. Het stadsbestuur levert de teksten en afbeeldingen aan.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto