U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals
18.06.2019 - 22.46u
Door: Mark Jaspers

Fietsbrug over Kempisch Kanaal wordt op 6 en 7 juli ingevaren

De provincie Antwerpen bouwt een fietsbrug van 100 meter over het Kempisch Kanaal. De onderdelen van de nieuwe brug werden in een atelier gemaakt. In het weekend van 6 en 7 juli worden ze met pontons over het kanaal aangevoerd en zet de aannemer de brug in elkaar. De werkzaamheden vinden plaats tussen 5.30 uur en 22 uur en kunnen mogelijk voor lawaaihinder zorgen.

De fietsbrug maakt deel uit van de nieuwe fietsostrade F105. Die begint aan het station van

Herentals en loopt langs de spoorweg over Olen, Geel en Mol tot in Balen. Met een totale afstand van 36 kilometer zorgt ze ervoor dat u veilig en vlot door de Kempen kunt fietsen.

Huldiging kampioenen Beker Volleybal van de stad Herentals

KWB Sportcomité organiseert jaarlijks de volleybalcompetitie Beker van de stad Herentals. De finalewedstrijden van deze competitie vinden plaats op woensdag 19 juni op de buitenterreinen van Krakelaarsveld. Op vrijdag 29 juni om 19.30 uur huldigt het stadsbestuur de bekerwinnaars van elke reeks in de Lakenhal. Aansluitend huldigt KWB Sportcomité de kampioenen van de zomercompetitie.

Zomer in het Netepark

Op zaterdag 29 juni openen de buitenzwembaden van het Netepark. Dat betekent pret voor jong en oud! Vanaf dan kunt u ook opnieuw gebruik maken van het sport- en spelaanbod. Dat bestaat uit de minigolfbanen, het fietscrossparcours, de trampolines, het tafeltennis, het beachvolleybalveld en het multisportterrein.

Van 29 juni tot 1 september is het recreatiedomein elke dag open vanaf 9 uur, dat is een uur vroeger dan de vorige jaren. Het eerste uur kunt u enkel gebruikmaken van de speeltuin.

De zwembaden en het sport- en spelaanbod zijn open van 10 tot 20 uur. De kassa van het Netepark bevindt zich tijdens deze periode aan de zomeringang van het domein. U betaalt één toegangsprijs voor het recreatiedomein en de zwembaden. Het gebruik van de speeltuin en het sport- en spelaanbod zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Wilt u uw plezier met iedereen delen? Doe dan mee met de fotowedstrijd. Deel uw foto's via Facebook, Twitter of Instagram met #netepark en maak kans op een Neteparkverwenpakket! Foto's indienen kan van 29 juni tot 1 september. Iedereen vanaf zestien jaar kan deelnemen. Minderjarigen hebben wel toestemming nodig van hun ouders.

Kijk voor meer informatie op www.netepark.be.

imageMeer nieuws

Wagen belandt tegen gevel aan Eikenlaan

Wagen belandt tegen gevel aan Eikenlaan
Herentals 21.09.2019 - 12.58u

4 lichtgewonden bij aanrijding Geelseweg

4 lichtgewonden bij aanrijding Geelseweg
Herentals 21.09.2019 - 12.41u

'Domme nederlaag bij debutant' : ZVC Renolim Borgloon - Real Noorderwijk 3-2

'Domme nederlaag bij debutant' : ZVC Renolim Borgloon - Real Noorderwijk 3-2
Herentals | Kempen regio | Nationaal 21.09.2019 - 09.24u

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg 20.09.2019 - 16.19u

Honderdduizenden betogers wereldwijd op straat voor klimaat, in Brussel 15.000 deelnemers

Internationaal | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 20.09.2019 - 15.00u

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto