U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals
29.10.2019 - 15.24u
Door: Lex Verellen

Stad heeft vacatures voor een maatschappelijk werker

De stad heeft een vacature voor een maatschappelijk werker. Het gaat om een voltijds vervangingscontract vanaf 18 november. Solliciteren kan tot en met 3 november 2019. Bekijk de gedetailleerde functiebeschrijving en uitgebreide aanwervingsvoorwaarden op www.herentals.be/vacatures.

De Handelshart Herentals Cadeaucheque in elke winkel van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven

De Handelshart Herentals Cadeaucheque is een ideaal geschenk voor de eindejaarsfeesten. Wie de cheques cadeau krijgt, kan daarmee in bijna elke winkel van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven betalen voor een aankoop naar keuze.

Vanaf 1 november stijgt het aantal handelaars die de cheques kunnen aannemen immers van 130 naar meer dan 500. Dat is een verviervoudiging van het aantal handelszaken. Vraag er zeker naar bij uw favoriete handelaar. Ook de groene Helemaal Herentals cheques kunt u vanaf 1 november gebruiken in al deze zaken. De groene cheques blijven geldig tot hun vervaldatum.

Wilt u cadeaucheques geven aan vrienden en familie? Dat kan. Er zijn cheques van 5, 10 en 20 euro. Kies een bedrag en laat ze verpakken in de mooie bijbehorende geschenkverpakking. De Handelshart Herentals Cadeaucheques zijn te koop bij de dienst toerisme (Grote Markt 35) en aan het stadsloket (Augustijnenlaan 30).

Herentals steunt 11.11.11-campagne: Changemakers maken het verschil

Dit jaar zet 11.11.11 changemakers op een voetstuk. Het gaat om mensen en bewegingen die een verschil maken door te streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt.

Tijdens het weekend van 8 tot en met 11 november zet ook Herentals zijn beste beentje voor. Vrijwilligers zamelen het hele weekend geld in aan de Herentalse supermarkten. Op zaterdag is er een geldinzameling in Noorderwijk.

De jaarlijkse multiculturele brunch vindt plaats op zondag 24 november in zaal 't Hof. Van 11 tot 13.30 uur serveren de derdewereldraad en deN Babbelhoek er zuiderse specialiteiten. Inschrijven kan van 4 tot 18 november via www.herentals.be/brunch of bij de dienst sport, jeugd en internationale samenwerking (De Vossenberg, Markgravenstraat 107, tel. 014-21 21 86).

Neteland zoekt nief (muzikaal) talent

Bent u een muzikant of een dj en hebt u zin in een uitdaging? Dan is Nief Talent iets voor u. Deze nieuwe muziekwedstrijd is een samenwerking tussen de gemeenten Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar.

Per gemeente wordt er via een preselectie beslist wie mag spelen op de grote finale. Die vindt plaats op vrijdag 13 maart 2020 in het jeugdhuis van Herentals. U kunt zich slechts inschrijven in één van de vijf gemeenten.

Wilt u deelnemen aan de preselectie in Herentals? Laat het ons ten laatste op 31 januari weten via www.herentals.be/nief-talent. Alle muziekgenres en leeftijden zijn welkom.

De jeugdhuizen en cultuurdiensten zorgen voor professionele technische ondersteuning en promotie. De winnaar krijgt drie dagen opnametijd in een professionele muziekstudio in de omgeving.

imageMeer nieuws

Toch wat stormschade door onweer in de Kempen Neteland : morgen meer regen

Toch wat stormschade door onweer in de Kempen Neteland : morgen meer regen
Heist op den Berg | Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 19.05.2022 - 12.25u

Het Landschip vaart langs kruiwagenfontein in Herentals

Het Landschip vaart langs kruiwagenfontein in Herentals
Herentals | Nationaal | Neteland 19.05.2022 - 08.44u

5 lokale ondernemers als nieuwe ambassadeurs van Landschapspark de Merode

5 lokale ondernemers als nieuwe ambassadeurs van Landschapspark de Merode
Kempen regio | Vlaanderen | Westerlo 19.05.2022 - 08.21u

Herentalse versmarkt organiseert wijnfestival nu zaterdag

Herentalse versmarkt organiseert wijnfestival nu zaterdag
Herentals | Kempen regio | Neteland 18.05.2022 - 18.09u

KBVB investeert in 40 buurtvoetbalpleintjes - Lier bijt de spits af

KBVB investeert in 40 buurtvoetbalpleintjes -  Lier bijt de spits af
Kempen regio | Lier regio | Nationaal 18.05.2022 - 17.57u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto