U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals
15.12.2020 - 13.47u
Door: Mark Jaspers

Op zoek naar een rustige studeerplek?

Studenten die in alle rust willen studeren, kunnen van 21 december tot 29 januari terecht in dienstencentrum Convent2 (Augustijnenlaan 26/1) en in het Dorpshuis van Noorderwijk (Ring 26).

Om zeker te zijn van een plekje, moet u zich vooraf inschrijven. Dat kan bij de dienst cultuur en toerisme via tel. 014-21 90 88 (tijdens de kantooruren). Er is wifi.

Op www.herentals.be/studeerplekken vindt u meer informatie over de openingstijden en de veiligheidsvoorschriften.

Aangepaste verkeerssituatie tijdens Herentals Crosst X2O Badkamers Trofee

Op woensdag 23 december organiseert Golazo Sports een professionele cyclocross op het domein van Sport Vlaanderen aan de Vorselaarsebaan. Er is geen publiek toegelaten bij de wedstrijd, maar de wedstrijd wordt vanaf 13.30 uur live uitgezonden op Sporza.

De stad ondersteunt dit evenement zowel financieel als logistiek en past ook het verkeersreglement in de omgeving tijdelijk aan:

· Op woensdag 23 december, van 7 tot 22 uur, is de Vorselaarsebaan (tussen de Bornstraat en de Heikenstraat) afgesloten, zowel voor gemotoriseerd verkeer als voor fietsers en voetgangers.

· Het parkeerterrein van het Netepark is op woensdag 23 december voorbehouden voor de organisatie. Parkeren is niet toegestaan.

· Het parkeerterrein aan Sport Vlaanderen is op maandag 21 december gedeeltelijk afgesloten en op dinsdag 22 december en woensdag 23 december volledig afgesloten.

Geen vrijdagmarkt op 25 december en 1 januari

In overleg met de marktkramers heeft de stad beslist om de vrijdagmarkt op 25 december te annuleren. Ook op nieuwjaarsdag, vrijdag 1 januari, is er geen markt gepland. Normaal staat de markt elke vrijdag en zondag in het centrum, behalve wanneer 1 januari op een marktdag valt.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto