U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals
04.08.2021 - 09.15u
Door: Herman Gezelle

Straatfeest Wittenberg

Van zaterdag 28 augustus 2021 om 15 uur tot zondag 29 augustus 2021 is er geen verkeer mogelijk op het einde van de Wittenberg. Dat wegens het jaarlijkse straatfeest.

Enkelrichting in Biesterbeemd wegens paarden- en ponytornooi Noorderwijk

Op Biesterbeemd in Noorderwijk wordt vanwege een paarden- en ponytornooi een enkelrichting ingevoerd van Herentals naar Herenthout op volgende zondagen van 6 uur tot 22 uur:
zondag 15 augustus
zondag 22 augustus
zondag 29 augustus

Slachtoffer van overstromingen? Check nu uw mogelijkheden

De catastrofale overstromingen die België hebben getroffen, maakten veel slachtoffers. Velen onder hen weten niet meer wat ze kunnen doen om hun rechten rond de verzekering op te eisen. Via de volgende link krijgt u een overzicht van wat u hoort te weten en met wie u contact kunt opnemen: http://news.economie.fgov.be/201340-overstromingen-juli-2021-wat-doen

Bak cupcakes en steun onderzoek naar alzheimer

Na vijf succesvolle edities zet Stopalzheimer.be in september de jaarlijkse Cupcake-actie verder. Zo kunnen uw club, vrienden en familie weer mooie en lekkere cupcakes, pannenkoeken, wafels, koekjes of taart bakken. De opbrengst van uw actie kunt u na afloop schenken aan Stopalzheimer.be.

Talrijke organisaties en verenigingen hebben zich al ingeschreven om deze zesde editie te laten slagen en zo het broodnodige onderzoek naar alzheimer te financieren. U kunt zich ook inschrijven via info@stopalzheimer.be. De opbrengst van uw actie kan u storten op BE83 0017 5620 5915 met de vermelding 'Cupcake-actie 2021'. Meer info vindt u op www.stopalzheimer.be/cupcake-actie-2021.

VTM2 brengt 'Darts On Tour'

Op zaterdag 7 augustus houdt de dartstruck van 'Darts On Tour' van de commerciële zender VTM2 halt op de Grote Markt in Herentals. U kan er kennismaken met het dartsspel. En vooral: u kunt er zelf een gooi doen naar talloze prijzen.

Zo wordt er telkens een wedstrijd per drie gespeeld in de dartstruck. Wie op het einde van de dag de hoogste score behaalt, wint een reis. Bij een ex aequo gaat de eerste darter die de hoogste score wist te behalen met de hoofdprijs naar huis. Komt u zich wagen aan een '180' of 'bullseye'?

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto