Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Lakenhal

G-sporter, zin om te beweGen?

De komende maanden organiseren de Neteland-gemeenten weer heel wat sportieve activiteiten voor mensen met een beperking. Op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 april is er een driedaagse voor G-sporters van 6 tot 21 jaar in sportcentrum ‘De Dreef’, Oostakker 1 in Vorselaar. Op het programma staan bal- en slagsporten, parcours, …

Deelnemen kost 6 euro per halve dag, UiTPAS-houders met kansentarief betalen 1,20 euro per halve dag. Inschrijven per halve dag via www.vorselaar.be/eloket/sport of aan het onthaal van het gemeentehuis, Markt 14 in Vorselaar. Maak vooraf een afspraak via 014-50 11 01.

Meer info is te vinden op www.regioneteland.be.

Aangepaste verkeerssituaties

Op woensdag 26 april is het weer Buitenspeeldag. Hierdoor is er geen doorgaand verkeer mogelijk in Lusthof tussen 12.30 uur en 17 uur.  Voetgangers, bestuurders van motorvoertuigen die in de straat wonen of waarvan de garage in de straat gelegen is, prioritaire voertuigen en fietsers hebben wel toegang tot de speelstraat.

Van zaterdag 13 tot en met maandag 15 mei is het kermis in Morkhoven. Hierdoor is er in Dorp geen autoverkeer mogelijk van woensdag 10 mei, 8 uur, tot en met dinsdag 16 mei, 12 uur.

Op zondag 1 mei organiseert de stad een bloemenmarkt op de Grote Markt.  Er is dan op de hele Grote Markt geen autoverkeer mogelijk tussen 7.30 uur en 20 uur.

Op zondag 7 mei organiseert Sporta-federatie vzw de Infinity Run Herentals. Hierdoor is er tussen 13 en 18 uur alleen plaatselijk verkeer mogelijk in de Bornstraat.

Lakenhal

Deel dit artikel