U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Westerlo

Westerlo
05.12.2017 - 16.31u
Door: Herman Gezelle

8 seizoensarbeiders om team te versterken : na de succesvolle inzet van seizoensarbeiders in de zomer van dit jaar, wil de gemeente dat project de volgende zomerperiode herhalen. De seizoensarbeiders gaan van 1 april tot 31 oktober de ploegen van de technische dienst versterken om Westerlo mee proper te houden. Als Parel van de Kempen heeft Westerlo veel groen, een eeuwenoud erfgoed en een uitgebreide infrastructuur.

Helpende handen zijn meer dan welkom, zeker in de zomermaanden. De vacatures worden binnenkort bekend gemaakt via Westel Info en www.westerlo.be.

Repair Café in Lokaal Dienstencentrum TerHarte op zaterdag 9 december

Tijdens het Repair Café op zaterdag 9 december van 10 tot 16 uur in Lokaal Dienstencentrum Ter Harte in de Verlorenkost 22 in Westerlo draait het helemaal om repareren. De reparaties zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage om de kosten te dragen is welkom. Onderdelen breng je zelf mee of betaal je ter plaatse. Je kan er terecht met elektrische huishoudtoestellen, fietsen, computers, kleding en voor het slijpen van messen.

Er zijn ook workshops schilderen op glas en naaien om 10.30 uur en 14 uur. Bij de workshop schilderen op glas kan je mee helpen de ramen van het dorpsrestaurant in kerstsfeer te brengen. In de workshop naaien maken we leuke hebbedingetjes met oude kleding zoals een gepimpte trui, kerstsok, gsmzakje en avondtasje. Inschrijven kan op repaircafezuiderkempen@gmail.com.

En verder kan je in het Repair Café terecht voor gratis zaden van bloemen en planten en een weggeefboekenkast om boeken mee te nemen of binnen te brengen.

Kerstmarkt in Woonzorgcentrum Parel der Kempen en opening kerststal Westerlo op zaterdag 9 december

Op zaterdag 9 december van 13 tot 18 uur is het kerstmarkt in Woonzorgcentrum Parel der Kempen in de Verlorenkost 20 in Westerlo. Iedereen is welkom op het binnenplein van het
woonzorgcentrum voor lekkere hapjes en warme drankjes, kinderworkshops en gezellige kraampjes met kerstversiering.

Om 16 uur vindt de feestelijke opening van de kerststal van Westerlo plaats. Die staat in de tuin van Toerisme Westerlo naast de Sint-Lambertuskerk. MusicEnJoy brengt sfeervolle kerstmuziek en Toerisme Westerlo zorgt voor verwarmende drankjes.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto