Heel wat vacatures voor boeiende jobs en voor jobstudenten bij gemeente en OCMW Westerlo

Op zoek naar een nieuwe job? Neem dan eens een kijkje op www.westerlo.be of in Westel Info. Gemeente en OCMW Westerlo hebben heel wat jobaanbiedingen voor uiteenlopende functies en profielen: cultuur, hr, ict, bib, kinderclub, woonzorgcentrum, redders, elektricien, reinigingsdienst, wegen en signalisatie en technische dienst.

Ook voor jongeren vanaf 16 jaar die in de vakantie een centje willen bijverdienen, heeft Westerlo heel wat mogelijkheden als zaalwachter, begeleider kinderopvang, redders, woonzorgcentrum, speelpleinwerking en sportmonitoren. Ook die vacatures staan op www.westerlo.be.

Rijdende nieuwjaarsreceptie op de woensdagmarkt

Na twee weken afwezigheid omdat Kerstmis en Nieuwjaar op een woensdag vielen, is de Westelse woensdagmarkt er op 8 januari weer bij. En hoe! Met een rondrijdende nieuwjaarsreceptie dopen de marktkramers de eerste markt van het jaar. De marktkramers trakteren met gratis hapjes en drankjes. Je wordt er dus opnieuw met open armen ontvangen.

Imagine No Lennon op vrijdag 10 januari

Jean Bosco Safari, Ben Crabbé, Steven Mintjes, Marco Rosso en David Piedfort komen met hun muzikale show Imagine No Lennon naar De Zoerla op vrijdag 10 januari om 20 uur. Ze zetten hun tanden in het uitgebreide oeuvre van Beatles-zanger John Lennon.

John Lennon is al bijna veertig jaar in de rock-'n-rollhemel maar niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols te houden van de maatschappij. Geen enkele popster zaaide ooit zoveel onrust, tot in het Witte Huis toe. Reden genoeg dus voor een herdenking en viering. Tickets kosten 18 euro in Webshop Westerlo en 20 euro aan de kassa.

Star Light Run op zaterdag 11 januari

Op zaterdag 11 januari vindt de jaarlijkse Star Light Run plaats. Dit loopevent voor jong en oud vertrekt dit jaar aan Sporthal De Beeltjens in het Kasteelpark met een geheel vernieuwde formule. Lopers kunnen genieten van een uniek stervormig parcours van 5 of 10 kilometer doorheen het magisch verlicht bos.

De allerkleinste sportievelingen lopen 500 meter of 1,4 kilometer mee. Ook wandelaars kunnen genieten van de talloze lichteffecten door deel te nemen aan de 5 kilometer lange Star Light Walk. Na afloop eindigen alle deelnemers samen in een groot feestdorp met muziek van dj's, frisse drankjes en toffe gadgets.

Loop jij mee tussen de lichtjes in het bos van De Beeltjens? Haal je lichtjes en fluokledij boven en trek je loopschoenen aan.