U bent hier

Nieuwtjes uit Herenthout

Herenthout
05.07.2018 - 13.48u
Door: Mark Jaspers

Schatkist van Vlieg: kan jij hem vinden?

Vlieg heeft in heel Vlaanderen verschillende schatkisten verstopt. Ook in Herenthout ligt er één verborgen en jij kan deze proberen te vinden! Heel de zomervakantie kan je mee zoeken naar 'De schatkist van Vlieg'. Kom tijdens de maanden juli en augustus jouw schatkaart halen bij Loket Vrije Tijd en ga op zoek.

Tijdelijke maatregelen voor bestrijding ziekte van Newcastle bij pluimvee

Het Voedselagentschap heeft tijdelijke maatregelen genomen om de verspreiding van de ziekte van Newcastle (besmettelijke ziekte bij vogels) een halt toe te roepen. Hierdoor geldt er vanaf maandag 2 juli 2018 in gans België een verbod op het overdragen van pluimvee en een verbod om met deze vogelsoorten deel te nemen aan verzamelingen.

Zomer in het Neteland

Zomer betekent vakantie en dan kunnen we onze kinderen en jongeren uit het Neteland natuurlijk niet vergeten. Op uitstap naar een pret- of dierenpark, ravotten op een speelplein, deelnemen aan keicoole workshops of een sportkamp vol actie? De jeugd uit het Neteland zal geen tijd hebben om zich te vervelen!

Bouw van nieuw skatepark start in augustus

Op 1 augustus 2018 start de firma Concrete Dreams met de bouw van het nieuwe skatepark. Het ontwerp is tot stand gekomen door een intense samenwerking tussen enkele skaters en ervaringsdeskundigen uit Herenthout. Het wordt een skatepark door en voor de Herenthoutse jeugd. Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat.

Expo | Met Fotoclub Toreke de natuur in

De bib en Koninklijke Fotoclub Toreke slaan ook deze zomer de handen in elkaar voor een mooie zomertentoonstelling. Het thema dit jaar is 'de natuur'. De tentoonstelling kan je dagelijks komen bewonderen in de leesruimte van de bib. De inkom is gratis.

imageMeer nieuws

BAS : 'Geen Europees of bekervoetbal voor KV Mechelen'

BAS : 'Geen Europees of bekervoetbal voor KV Mechelen'
Provincie Antwerpen | Vlaanderen 17.07.2019 - 13.28u

Boeiende Expo '100 Jaar Metallo Belgium'

Boeiende Expo '100 Jaar Metallo Belgium'
Internationaal | Kempen regio | Turnhout regio 16.07.2019 - 18.42u

Geel Zomert gaat voor duurzame energie

Geel 16.07.2019 - 18.39u

VC Herentals schakelt mee

Neteland 16.07.2019 - 18.36u

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 16.07.2019 - 15.55u

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto