Met Moederdag geeft u een Vorselaarse geschenkbon met een lach! Nog geen geschikt cadeau gevonden voor Moederdag? Verras uw mama, moeke of moemoe met een Vorselaarse geschenkbon. Zij kan deze bon inruilen bij een 40-tal handelaars en horeca-uitbaters naar keuze in Vorselaar. Bovendien maakt u niet allen uw (groot)moeder blij, maar steunt u ook de lokale handel. 

> Info: nele.vleugels@vorselaar.be, 014 50 71 29

5de gratis openluchtfilm

Volgende week kan u opnieuw genieten van een gratis openluchtfilm op ons verkeersvrije marktplein. In het themajaar ‘Vriendschap’, 100 jaar na de ‘Groote Oorlog’ viel de keuze op War Horse. Deze aangrijpende film van Steven Spielberg vertelt het verhaal over de vriendschap tussen een jongeman en zijn paard, ten tijde van WOI.

> Info: cultuur@vorselaar.be, 014 50 71 25

Sluitingsdagen augustus

Tijdens de maanden juli en augustus is het gemeentehuis op woensdagnamiddag gesloten. Op vrijdag 15 augustus sluiten wij wegens O.-L.-V. Hemelvaart. Het containerpark maakt de brug en is ook zaterdag 16 augustus gesloten. Hierna staan wij graag terug tot uw dienst.

> Info: info@vorselaar.be, sluitingsdagen, 014 50 11 01

Gezocht: enquêteurs

In de Info Vorselaar kondigden we het reeds aan: dit najaar start een uitgebreid onderzoek naar de behoeften bij de Vorselaarse senioren. Om de 420 enquêtes in onze gemeente te kunnen afnemen, hebben we een 40-tal vrijwilligers nodig. Misschien is de tijdelijke vrijwilligersjob van ‘enquêteur’ iets voor u?

> Info: klik hier voor meer info.

Speelplein Kaboem!

Deze week is speelplein Kaboem! gesloten. Er volgen nog twee spetterende speelweken deze zomervakantie. Van 18 tot 22 augustus vliegen we met onze raket de ruimte in. Van 25 tot 27 augustus gaan we de extravagante toer op naar Las Vegas. Op speelplein Kaboem! zijn alle kinderen tussen het eerste leerjaar en het derde middelbaar welkom.

> Info: jeugd@vorselaar.be, 014 50 71 25

Milieuraad

De milieuraad zoekt nieuwe geïnteresseerde inwoners die mee willen vergaderen over het Vorselaarse milieubeleid. U vormt samen een groep die de vergaderingen mee kan volgen, bespreken, adviseren, … Stuur uw kandidatuur voor 15 september naar milieu@vorselaar.be of naar Gemeentebestuur Vorselaar, t.a.v. Milieuraad, Markt 14, 2290 Vorselaar.

> Info: milieu@vorselaar.be, 014 50 71 29