U bent hier

Nieuwtjes Vorselaar

Neteland | Vorselaar
09.06.2015 - 13.25u
Door: Herman Gezelle

Jaarmarktweekend : het jaarmarktweekend van Vorselaar komt eraan. Op vrijdag 19 juni kan u vanaf 18u30 deelnemen aan of supporteren voor de Trottinettenkoers. Wie wordt 'Kampioen van Vorselaar'? Deze avond zorgt de Amerikaanse Blue Grass Band 'The Henhouse Prowlers' voor de muzikale omlijsting.

Zaterdag 20 juni kan u van 17u tot 22u de Jaarmarkt bezoeken. Ook dit jaar staan verenigingen en handelaars opgesteld langs het parcours. U kan genieten van heel wat animatie, lekker eten en verrassende drankjes met onze typische, warme Vorselaarse sfeer en gezelligheid. Daarnaast kan u kiezen uit 25 kermiskramen.

Zondag 21 juni staan van 14u tot 22u het Kubb-tornooi, optredens en een cocktailbar op het programma.

Op maandag 22 juni is het traditiegetrouw 'Familiedag'. Dan kan u kermissen aan sterk verminderde prijzen. Van harte welkom!

Politie Neteland

Enkele inwoners van onze politiezone meldden dat zij een frauduleuze mail ontvingen waarin opgeroepen wordt om een boete te betalen voor een (onbestaande) verkeersovertreding. Het gaat hier om een poging tot oplichting dus ga hier zeker niet op in. Boetes worden nooit via mails en online betalingen geïnd! De opstellers van de mail gebruikten het officiële politielogo en bestaande namen en telefoonnummers van de politiezone. De mail is een variant op de beruchte phishing e-mails.

> Info: www.politieneteland.be, info@politieneteland.be, 014 244 200

Be Alert

Na een proefperiode in o.a. Herentals, zal het nieuwe, nationale veiligheidssysteem BE-Alert in de toekomst ook in Vorselaar ingezet kunnen worden. De burgemeester, de gouverneur of de federale regering kunnen het alarmsysteem in werking stellen bij een noodsituatie. Omdat enkel de gekende gsm-nummers een alarmbericht kunnen ontvangen, kan u zich via deze website registreren.

U kan uw contactgegevens eveneens aan onze gemeentelijke diensten doorgeven. Zij koppelen deze dan voor u aan uw rijksregisternummer. Zo kan men u nog sneller contacteren wanneer bijvoorbeeld uw rijbewijs of reisdocumenten klaarliggen aan onze balie.

G-voetbal

Veel kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking verschillen niet van hun valide leeftijdsgenoten. Ze volgen het voetbal van nabij, maar houden het nog al te vaak bij het volgen vanaf de zijlijn. Ze willen echter vooral zelf voetballen! Dat kan bij de G-ploeg van KFC Grobbendonk. Zij trainen op vrijdag van 18u30 tot 19u30.

Mobiliteitscentrale

In de provincie Antwerpen is er nu een Mobiliteitscentrale Aangepast Vervoer (MAV) voor personen die omwille van ziekte, ouderdom of een beperking een mobiliteitsprobleem ervaren. Wie nood heeft aan basisinformatie of advies op maat kan gratis telefoneren naar het infopunt op werkdagen van 9u tot 12u en van 13u tot 16u. De mobiliteitscentrale geeft ook advies via e-mail.

In Vorselaar kan u bovendien beroep doen op de diensten van de Rolmobiel. Via deze link kan u de brochure raadplegen.

> Info: aanvraag.rolmoboel@iok.be, 014 57 24 40

Fit in uw hoofd

Verlies van uw job, een echtscheiding, een zieke partner, ... Sommige mensen gaan er beter mee om dan anderen. De website 'Fit in je Hoofd, Goed in je Vel' helpt u op weg. 10 stappen inspireren u tot een gelukkiger en gezonder leven.

imageMeer nieuws

Startschot Grote Lenteschoonmaak Kleine Nete

Grobbendonk | Kempen regio | Neteland 27.02.2020 - 16.36u

Zo'n 80.000 bezoekers voor schaatsbaan Sport Vlaanderen

Herentals | Neteland | Vlaanderen 27.02.2020 - 13.44u

6e editie van Walk 4 Charity

6e editie van Walk 4 Charity
Geel | Kempen regio | Laakdal regio 27.02.2020 - 11.08u

Nieuwtjes schepencollege Geel

Nieuwtjes schepencollege Geel
Geel 27.02.2020 - 11.04u

Doorbraak in astma-onderzoek: eiwit geïdentificeerd dat ernstige ontstekingen veroorzaakt

Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen 27.02.2020 - 01.46u

Doodrijder 16-jarige Ian onder elektronisch toezicht

Doodrijder 16-jarige Ian onder elektronisch toezicht
Grobbendonk | Kempen regio | Vorselaar 26.02.2020 - 22.47u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto