De komende dagen laat lokaal bestuur Nijlen verschillende challenges los op de jeugd, ouders en grootouders. Zo wordt het leuk in ieders kot en je kan er nog prijzen mee winnen ook! Wie het beste en ludiekste filmpje instuurt naar jeugd@nijlen.be of via #2560challenge die kan cadeaubons winnen. En da's dan weer leuk als we straks terug uit ons kot mogen en de winkels weer open zijn.

De veiligheidsraad heeft gesproken: nog tot en met 3 mei moeten we in ons kot blijven. En we gaan het plezant maken in dat kot, voor jong, heel jong en iets minder jong. Enkele bekende Nijlenaars met voorop Pommelien Thijs van '#LikeMe' geven de aftrap en dan zijn we vertrokken.

Vier challenges

Er komen in totaal 4 challenges: één voor kinderen jonger dan 12, één voor jongeren, één voor ouders en één voor grootouders. Deelnemers sturen een knotsgek en supercreatief filmpje in via jeugd@nijlen.be of via #2560challenge en wie de challenge het snelste kan doen of wie het meest ludieke filmpje instuurt, die wint in zijn of haar categorie.

Het aankondigingsfilmpje en de challenges zijn ook te bekijken op het Youtubekanaal van lokaal bestuur Nijlen: https://www.youtube.com/channel/UCC49V0HFHwU5l-cpi_exhSA/videos

De eerste challenge staat ondertussen ook online op de website: https://www.nijlen.be/-2560challenge