U bent hier

Nijlen loopt warm voor het goede doel

Nijlen regio
02.12.2020 - 08.22u
Door: Mark Jaspers

Van 1 tot 31 december 2020 kunnen de inwoners van Nijlen, Bevel en Kessel hun stapschoenen aantrekken voor het goede doel. Aanvankelijk stond op 16 december een groot loop- en klauterparcours gepland in het Beekpark in Nijlen.

Helaas besliste corona er anders over en wordt de formule herbekeken en kunnen de deelnemers nu op eigen initiatief hun beste beentje voorzetten voor het goede doel en de Nijlense verenigingen.

"Helaas kunnen we het grote event met loop-, klim- en klauterparcours niet laten doorgaan om de gekende reden.

We blijven echter niet bij de pakken zitten en organiseren via de website nijlenlooptwarm.be een stap- of loopformule waarbij de deelnemers hun tocht kunnen lopen of wandelen op eigen tempo en tijdstip", zeggen de organisatoren.

De organisatie bestaat uit een aantal enthousiastelingen met het hart op de juiste plaats. Na de afgelasting van de eventdag op 16 december, kiezen de organisatoren voor een langlopende actie via de website nijlenlooptwarm.be.

De deelnemers kunnen eenvoudig een goed doel steunen door een toffe wandeling of looptour te maken. Daarnaast kan ook een vereniging uit groot Nijlen gesteund worden.

"In het kader van de warmste week kunnen de goede doelen onze steun echt wel gebruiken en willen we de Nijlense verenigingen een duwtje in de rug geven. Hopelijk steunen de mensen van groot Nijlen massaal deze actie en kiezen ze in hun vrije tijd ook even voor Nijlen loopt warm", aldus de organisatie.

De actie duurt de volledige maand december zodat de mensen ruim de tijd hebben om hun moment te kiezen. Tot 31 december kan je deelnemen.

Nijlen loopt warm van 1 tot en met 31 december 2020.

Schrijf je in via www.nijlenlooptwarm.be, kies je goede doel en/of vereniging en trek je sportschoenen aan!

imageMeer nieuws

EP-leden willen dat recht om offline te zijn een EU-grondrecht wordt

Internationaal | Nationaal | Vlaanderen 22.01.2021 - 18.43u

'Containerterminal Beverdonk neemt maatregelen tegen geluidsoverlast'

'Containerterminal Beverdonk neemt maatregelen tegen geluidsoverlast'
Grobbendonk | Nationaal | Provincie Antwerpen 22.01.2021 - 17.54u

Gouverneur van Antwerpen Cathy Berx: "We houden ons hart vast"

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 22.01.2021 - 17.00u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto