-Generatiedag, Gekke Bekkendag, Familieslag en een kleurwedstrijd begin november

Woensdag 2 november: Generatiedag

Op waterpret staat geen leeftijd. Als we lang in het water blijven, hebben we per slot van rekening toch allemaal rimpels, jong en oud! Kom dus allemaal meedoen aan de schattenjacht of verover samen de krokodillenbrug! Kinderen mogen gratis binnen, ouders betalen halve prijs en grootouders de normale prijs. Tijdens de normale openingsuren en ook op woensdag 28 december.

Donderdag 3 november: Familieslag

Vergeet Familieraad (wie kent die tv-quiz trouwens nog), hier is de spetterende familieslag! Een ballenrace, eendjesvissen voor de kleinsten,… ook vandaag zijn er tal van activiteiten in het zwembad. Ideaal om met de hele familie af te komen. Van 13 uur tot 17 uur en ook op donderdag 29 december.  

Vrijdag 4 november: Gekke Bekkendag

Gekke bekkendag Tijd voor een swimselfie! Kom zwemmen met een vriendje of vriendinnetje en laat een leuke onderwaterfoto maken. De gekste bekken komen op de facebookpagina van de gemeente (www.facebook.com/Nijlen). Tijdens de openingsuren en ook op vrijdag 30 december.   -Kleurwedstrijd Maak een mooie tekening van een krokodil of kleur de prent in en maak kans op een leuke prijs. Je kan de tekening afhalen in het zwembad of downloaden (http://www.nijlen.be/747229.img). En vergeet niet te antwoorden op deze schiftingsvraag: waarom staat een krokodil altijd zo vroeg op? Aha, denk daar maar eens over na!   Meer informatie bij de sportdienst via sportdienst@nijlen.be of op 03 410 02 40.