U bent hier

'Nijlense CD&V wil met burgemeester Paul Verbeeck als lijsttrekker verder toekomstplannen omzetten'

Nijlen regio
14.09.2018 - 09.03u
Door: Herman Gezelle

'De Nijlense CD&V, met burgemeester Paul Verbeeck als lijsttrekker, wil nog meer toekomstplannen omzetten in realiteit en vraagt goedkeuring aan de kiezer om verder te mogen besturen', zegt CD&V Nijlen.

'CD&V Nijlen trekt in oktober voor de derde keer op rij met burgemeester Paul Verbeeck als lijsttrekker naar de kiezer. De partij heeft de ambitie om opnieuw mee de meerderheid te vormen en de burgemeester te leveren voor de volgende legislatuur.

Zo wil ze veel reeds goedgekeurde plannen ook daadwerkelijk uitvoeren in de praktijk.
CD&V Nijlen trekt met 13 vrouwen en 14 mannen naar de kiezer. De kandidaten zijn mooi verdeeld over de deelgemeenten: 6 mensen uit Bevel, 11 uit Kessel en 10 uit Nijlen.

De lijst bevat een mix van jong en iets minder jong, van nieuwe en ervaren kandidaten, allen met het nodige enthousiasme, gedrevenheid én met een warm hart voor hun gemeente.

De meeste ervaring komt ongetwijfeld van huidig burgemeester Paul Verbeeck. Hij is al sinds 1982 actief in de Nijlense gemeentepolitiek en is al 3 legislaturen of 18 jaar burgemeester.

Hij wil er na de gemeenteraadsverkiezingen in die functie graag nog 6 jaar bij doen. "We hebben in het gemeentebestuur belangrijke toekomstplannen goedgekeurd, zoals het structuurplan, het Woon-Bal-plan, het Beeldkwaliteitsplan, enzovoort.

Graag vragen we aan de kiezer de goedkeuring om opnieuw te mogen besturen. Zo kunnen we die verschillende plannen in de toekomst ook daadwerkelijk en met de broodnodige kennis van zaken uitvoeren."

Na Paul Verbeeck vullen huidige schepenen Carrie Verelst en Griet Van Olmen de lijst aan. Nieuwkomer Tom Covens staat op de vierde plaats. Schepen van Openbare Werken Paul Laurijssen is lijstduwer van de Nijlense CD&V.

Andere namen zijn Dorien Van Assche, Simon Kenens, Jan Moerenhout, Jonas Verwimp, Jef De Bruyn, Katty Douws, Jef Vercammen, Peter De Lens, Ward De Lens, Koen Verbeeck, William Verbeeck, Charlotte Op de Beeck, Lea Voet, Hilde Schoors, Anja Heylen, Sandra Van de Peer-Toen, Natasja Gysels, Tim Mariën, Annemie De Winter, Marcel Beirinckx, Julie Van Roey en Karin Dillen.' (pb)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto