De sportdienst Nijlen zet in op de sportverenigingen die de gemeente rijk is. Via allerhande wegen wil de sportdienst de sportclubs ondersteunen. Jaarlijks wordt er ook een actie opgezet om de sportclubs onder de aandacht te brengen. Dit jaar is dat de maand september. Die wordt omgedoopt tot de maand van de sportclubs.

Op 14 september worden alle jongeren opgeroepen om in sportkledij naar school te gaan.

Wat staat er allemaal te gebeuren tijdens de maand van de sportclubs?

Promotiestand in het gemeentehuis van Nijlen

Leer alle sportclubs kennen via de sportgids en via leuke en interessante gadgets van verschillende clubs.

Zet je trainer/bestuurder in de bloemetjes

Deze actie loopt binnen de sportclubs zelf en hierbij is het doel om alle teams binnen de sportclub een leuke actie op te laten zetten om de trainers/bestuurders in de bloemetjes te zetten. Zij doen veel voor de sportclub en verdienen af en toe eens wat positieve aandacht. Voor de sportclubs die de leukste selfies/foto's insturen, hangt er ook een leuk sportpakket aan vast.

Toon je sportclub@school

September is dé maand bij uitstek om jongeren te laten vertellen over hun mooiste sportmoment en zo ambassadeur te worden voor hun sportclub. Op woensdag 14 september 2016 worden alle jongeren opgeroepen om in hun sportkledij naar school te gaan. De sportdienst zelf organiseert ook een actie voor de scholen, waarbij de jongeren door deel te nemen een sportdag voor hun school kunnen winnen.

Meer info: sportdienst@nijlen.be / 03 410 02 40