Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nippon Gases Oevel zet deuren open voor meer dan 300 bezoekers

Nippon

The future sounds exciting’ is de slogan van het ontdekkingsweekend voor chemie & life sciences bedrijven, ondersteund door Essenscia.

Op zaterdag 13 mei zet Nippon Gases Oevel de deuren open en biedt bezoekers een unieke kijk achter de schermen.

Industriële en speciale gassen

Onzichtbaar, maar toch overal aanwezig! Industriële en speciale gassen spelen een cruciale rol in zowat elke bedrijfssector: metaal, voeding, laboratoria, halfgeleiderindustrie, afvalwaterbehandeling, pharmaceutica, luchtvaart, tuinbouw en zoveel meer.

Ook in het dagelijkse leven komt iedereen, zonder het te weten, in contact met de Nippon producten, bijvoorbeeld prik in frisdrank en het langer vers houden van voorverpakte voeding.

Daarbij staan de processen in het teken van een duurzame toekomst op weg naar een koolstofneutrale wereld.

De vestiging aan Nijverheidsstraat in Oevel spitst zich toe op de elektronische en speciale gassen.

Laat je verrassen door onze gassen

Meer dan 300 bezoekers hebben zich ingeschreven voor een rondleiding. Aansluitend op de rondleiding staat een demonstratie met leuke proefjes op het programma.

Een gezellige babbel met een hapje en een drankje mag uiteraard niet ontbreken, waarbij de kinderen zich kunnen uitleven bij verschillende volksspelen.  Info gysemans@nippongases.com

Over Nippon Gases

Nippon Gases, één van de leidende ondernemingen op het gebied van industriële en medische gassen in Europa, maakt deel uit van de Nippon Sanso Holdings Corporation (NSHD), die kan steunen op meer dan 100 jaar ervaring. 

NSHD heeft ook een belangrijke aanwezigheid in Japan, Zuidoost-Azië, Australië, de Verenigde Staten en Canada, met activiteiten in 31 landen en meer dan 19.000 werknemers over de hele wereld.

Onze aanwezigheid in Europa positioneert ons als een toonaangevend bedrijf met meer dan 3.000 werknemers, waarvan 27% vrouwen, die vandaag actief zijn in 13 landen en meer dan 150.000 klanten bedienen.

Veiligheid, prioriteit nummer één in ons bedrijf, wordt voortdurend verbeterd dankzij het zoeken naar risicofactoren en gedragingen en het naleven van onze veiligheidsprincipes door al onze werknemers.

Nippon Gases toewijding aan onze klanten, werknemers en medewerkers en aan de gemeenschappen waarin wij actief zijn, is een weerspiegeling van onze toewijding aan het milieu en aan duurzaamheid. Samen zijn wij "The Gas Professionals" en wij hebben allen hetzelfde doel voor ogen: "Het leven beter maken door middel van gastechnologie".

Over Essenscia

Essenscia of de Belgische federatie van de chemische industrie en van life sciences is een Belgische werkgeversorganisatie die de belangen van de chemische industrie, de kunststofnijverheid, de farmaceutische industrie en de biotechnologische bedrijven in België behartigt.

Nijverheidsstraat 4, Oevel, België

Nippon

Deel dit artikel