Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NNieuws lanceert totaal vernieuwde website en extra dienstverlening aan onze lezers

NNieuws

NNieuws Neteland Kempen lanceert vandaag haar up-to-date en vernieuwde website met een extra dienstverlening aan onze lezers. De Netelander en Kempenaar met hun krachtig ondernemerschap én hun sterk verenigingsleven blijven centraal in onze berichtgeving 24/24.  Dichtbij de mensen.

'Voor en achter de schermen heeft het creatieve team van de Kempense webontwikkelaar Rebel Scrum de afgelopen maanden intens gewerkt aan de vernieuwde NNieuws look & feel', zegt Guy Verellen van NNieuws. 

'Een moderne regionale nieuwssite heel dicht bij de regionale gebruiker blijft belangrijk.  De media zijn ook volop geëvolueerd sinds onze lancering in 2008. 

Dank aan ons zeer trouwe adverteerders, het dynamisch redactieteam, de knappe fotografen en vidcreators met drones. Vooral ook onze 1.000-en dagelijkse lezers (Google Analytics) blijven we in the picture zetten 24/24. We gaan er samen een stevige lap op geven!' 

NNieuws breidt uit

Wil je deel uitmaken van een tof NNieuws-team, heb je een fijne pen en een 'neusje van de zalm' voor lokaal nieuws en beelden, ben je zeer welkom. Leeftijd speelt geen rol. Studenten journalistiek/ communicatie, wil je stage lopen, of gemotiveerde leerlingen middelbaar en wil je de uitdaging aangaan, ook medewerkers in het verenigingsleven en zeker ook iedere senior, zijn welkom.  NNieuws voorziet een korte opleiding.

Stuur vandaag nog een mailtje redactie@nnieuws.be of bel 0486-760809 Guy (ook WhatsApp).'  Tot spoedig op NNieuws!'

NNieuws

Deel dit artikel