Het bedrijf Disa International uit Beerse heeft vrijdagavond de Award Excellente Onderneming 2012 voor het arrondissement Turnhout gewonnen. Zo'n 250 KMO'ers en industriëlen waren present. Nnieuws mocht hen begroeten op een drukbezochte beurs.

 


De prijs is een initiatief van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) en Voka – Kamer van Koophandel Kempen en wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt.
 
Ledenontmoeting : netwerkbeurs met infostand van o.a. Nnieuws
Voor de eerste keer koppelde Voka Kempen aan de uitreiking van de Award Excellente Onderneming haar jaarlijkse ledenontmoeting.

‘Onze nieuwe leden konden zichzelf tijdens een netwerkbeurs voorstellen aan de meer dan 250 aanwezigen’, weet Jan Hendrickx, algemeen directeur Voka Kempen.

‘Deze netwerkbeurs is voor de nieuwe leden een opportuniteit om zich snel te integreren in onze Voka Kempen-familie. Zij kunnen onze anciens laten kennismaken met hun bedrijf en zelf hebben ze ruim de tijd om al onze Voka-medewerkers te ontmoeten. Wie weet een eerste stap naar het winnen van de Award Excellente Onderneming.’

Nnieuws blijft groeien
Guy Verellen van Nnieuws : 'De netwerkbeurs is een schitterend Voka-initiatief waar je erg veel contacten legt.  Nieuwsverspreiding blijft een belangrijk onderdeel van de communicatie-strategie van iedere ondernemer.  
In november lanceren we een flashy splinternieuwe Nnieuws-website.   Ons tof N-redactie-team volgt de ingeslagen weg :  8 jaar hot news brengen, nieuws dat je raakt.  Wil je meewerken op de redactie, of fotograaf,  mail redactie@nnieuws.be of bel 014-704850.'

Foto boven : Nnieuws-stand met Lore, Marleen en Guy op de Voka-netwerkbeurs / foto Maria De La Cruz / Nnieuws.