NNieuws heeft sinds vandaag ook het SSL-certificaat.  Wat is een SSL-certificaat?
De SSL encryptie beveiligt de communicatie tussen onze website en u de gebruiker, de NNieuws-lezer, via HTTPS encryptie. Deze garandeert de veiligheid en privacy van onze bezoekers. Hackers hebben op die manier géén kans om gevoelige data te onderscheppen.

Door deze beveiliging krijgt NNieuws een slotje en een opvallende groene adresbalk in de browser. Dat schept sowieso extra vertrouwen.

Vertrouwen sinds 2004 : NNieuws (ex-ThalsFM.be) heeft het vertrouwen van gemiddeld 10.000 bezoekers per dag (Google Analytics), dat zijn er 250.000 per maand.

NNieuws blijft groeien, onze N-redactie breidt uit : welkom

Ons netwerk van 50 correspondenten, fotografen, redacteuren en een cameraploeg verzorgen 24/24u per dag het nieuws uit jouw wijk, jouw regio mét een kijk op de lokale mens achter het nieuws.

Ben je een ambitieuze student communicatie of journalistiek,  ben je leerkracht, fotograaf, freelance journalist of heb je interesse in regionale journalistiek neem vandaag contact met ons op redactie@nnieuws.be of bel Guy 0486-760809.    Je krijgt een korte opleiding.

Redactie : wat ? Korte interviews uitwerken, de essentie, dichtbij de mens, lokale nieuwsgaring met foto's, korte ontmoetingen voor artikels op NNieuws, persconferenties, digitale journalistiek, een nieuwe rubriek gossip met de wereldfilmsterren ism Photo News, het sportleven in de Kempen.  No Limits.  Welkom.

Ook je lokaal nieuws uit je wijk of straat kan je kwijt op redactie@nnieuws.be

(pp) foto's en video HD archief NNieuws.