Het voetbaltornooi t.v.v. de ALS Liga dat Kris Van Reusel en zijn vrienden zaterdag op de terreinen van SKS Herentals inrichten, wordt ongetwijfeld een topper.  Voetbal en solidariteit vormen de rode draad achter deze grootse steunactie voor de ALS Liga. Doelman Simon Mignolet (FC Liverpool) schonk de initiatiefnemers een paar gehandtekende keepershandschoenen. Er wordt ook gesigneerde truitjes van o.a. de Rode Duivels, Club Brugge, KVC Westerlo, AA Gent,  STVV, K. Sporting Lokeren, FC Antwerp,  SK Lierse, FC Beerschot en Sven Nys geveild voor het goede doel.

Er komt ook een huldeboek over en rond Kris Van Reusel dat zaterdag door de aanwezigen nog kan aangevuld worden. Nnieuws sponsort mee dat boek dat alle supporters kunnen ondertekenen met een huldewoordje.  

Het voetbaltornooi start om 13.15u met een wedstrijd tussen Heles en een team van BV's met o.a. Pol van FC De Kampioenen, Bartel Van Riet, Saartje Van den Driessche, Carlo Bomans, Karel Van Eetvelt (UNIZO), Erwin Van den Bergh, Bart & Geert Wellens, ...

En zaterdag is het extra prima zomerweer.  Alle supporters op post.