U bent hier

NOAH Nijlen kleinschalig dagverzorgingshuis oudere personen met zorgbehoefte : opendeurdag op 10/11

Nijlen regio
03.11.2016 - 15.16u
Door: Herman Gezelle

NOAH Nijlen organiseert op donderdag 10 november een opendeurdag. NOAH is een kleinschalig dagverzorgingshuis waar oudere personen met een zorgbehoefte samen een gezellige dag kunnen doorbrengen in een warme, huiselijke omgeving. NOAH Nijlen bevindt zich aan Kerkevelden 48A, Nijlen.

NOAH Nijlen opent haar deuren

NOAH Nijlen, het kleinschalige dagverzorgingshuis van Familiehulp, opent op donderdag 10 november haar deuren voor het publiek. Iedereen is tussen 14 uur en 19 uur van harte welkom in het gebouw aan de Kerkevelden 48A voor een hapje en een drankje, een rondleiding en een presentatie over de werking van NOAH.

NOAH: een uniek concept van zorg op maat

NOAH is de overkoepelende naam van 30 kleinschalige dagverzorgingshuizen die Familiehulp over heel Vlaanderen en Brussel uitbaat. NOAH staat voor Nabijheid, Opvang, Aandacht, Huiselijkheid.

NOAH richt zich als dagverzorgingshuis op thuiswonende ouderen die al een beroep doen op een dienst voor gezinszorg of aanvullende thuiszorg. In NOAH brengen ouderen via leuke activiteiten (koken, wandelen, kaarten, muziek beluisteren, handwerk,...) samen een gezellige dag door.

Daarnaast worden er door de verzorgenden van Familiehulp kleine persoonsverzorgende taken verricht (douche/bad, haarverzorging, nagelverzorging, massage,...). Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt. Via sociaal contact wil Familiehulp ook een dam opwerpen tegen de toenemende vereenzaming bij senioren.

Dit unieke concept van kleinschalige dagverzorging sluit perfect aan bij de visie van Familiehulp over zorg op maat.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto