Het nieuwe kantoorgebouw van IOK aan de Antwerpseweg in Geel is genomineerd om samen met 17 andere projecten mee te dingen naar de Belgische Architectuurprijs 2015. Uit 94 inzendingen werden 18 genomineerden geselecteerd. Welke projecten hun nominatie kunnen verzilveren wordt bekendgemaakt op 15 december in het Art & Design Atomium Museum Brussel.

Van alle genomineerde projecten zal een film worden gemaakt, die vanaf 16 december 2015 te zien zal zijn in BOZAR in Brussel. Meer info op http://www.fab-arch.be/nl/belgische-prijs

Het kantoorgebouw van IOK werd gerealiseerd via een Design&Build procedure. Het ontwerp is van architectenbureau HUB in samenwerking met Architecten Archiles. Uitgevoerd door THV Van Roey-Vanhout.pro-Vanhout.

In het nieuwe gebouw is nog ruimte voor derden. IOK en IOK Afvalbeheer hebben 3 verdiepingen in gebruik. De bovenste 2 verdiepingen (1.500 m²) zijn beschikbaar voor huurders. Het gebouw heeft een ontworpen E-peil van 48 en K-peil van 22 wat zijn weerslag zal hebben op het verbruik van de huurders.